Η νέα Mercedes-Benz G-Class θα είναι έως και 375 κιλά ελαφρύτερη

Σχετικά άρθρα

201657_Full_HiRes

Με την νέα Mercedes-Benz G-Class να λανσάρεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το 2016-2017, νέες λεπτομέρειες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο.

Ενώ τον προηγούμενο μήνα, οι φήμες έλεγαν πως θα ζυγίζει 200 κιλά λιγότερα, οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για μείωση στο βάρος της τάξης των 375 κιλών. Όχι ότι θα είναι ελαφριά αφού σε κάθε περίπτωση θα ζυγίζει πάνω από 2 τόνους αλλά κάθε “δίαιτα” είναι ευπρόσδεκτη. Εκτός αυτού, ο σχεδιασμός της θα είναι εξέλιξη του τωρινού ενώ απ’ ότι ακούγεται, θα έχει πιο κοντή οροφή και μερικές ακόμα λεπτομέρειες για να βελτιωθεί έστω και λίγο η αεροδυναμική.

Το εσωτερικό θα εκμοντερνιστεί με νέο design και ποιοτικότερα υλικά χωρίς ωστόσο να απομακρύνεται πάρα πολύ από τον προκάτοχο του. Μηχανικά, τουλάχιστον για τις Η.Π.Α., θα κινείται από έναν twin-turbo V8 με χωρητικότητα 4 λίτρων που θα παράγει περίπου 460 άλογα και ανάλογη ροπή. Γι’ αυτούς που δεν είναι ευχαριστημένοι από αυτόν, θα υπάρχει και ένας ακόμα twin-turbo V8, αυτή τη φορά 5.5 λίτρων που θα παράγει 570 άλογα. Ακούγονται και φήμες για μία plug-in υβριδική έκδοση αλλά τίποτε δεν είναι επίσημο ακόμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...