Video: H Audi μας δείχνει το Audi R8 LMX

Σχετικά άρθρα

Audi R8 LMX

Η Audi έδωσε το πρώτο promo video του R8 LMX, το οποίο διαθέτει λέιζερ φώτα στη μεγάλη σκάλα. Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του R8 η οποία φορά τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα απόδοσης 570 ίππων με 540 Nm ροπής, επιτρέποντας του να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα, με τελική ταχύτητα 320 χλμ/ώρα, έχοντας μέση κατανάλωση 12,9 λίτρα/100 χλμ και 299 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 7-τάχυτο S Tronic κιβώτιο, το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς. Αυτοί αποτελούνται από ζάντες 19″ με ελαστικά διαστάσεων 235/35 μπροστά και 305/30 πίσω, μέσα στις οποίες βρίσκονται carbon-κεραμικά φρένα διαστάσεων 380 mm με κόκκινες δαγκάνες.

Το Audi R8 LMX είναι βαμμένο στο νέο μπλε χρώμα Ara Blue, διαθέτει μεγάλη CFRP αεροτομή που αυξάνει την κάθετη δύναμη στον πίσω άξονα, με το μπροστά spoiler, το κάλυμμα του κινητήρα, τους πλαϊνούς καθρέπτες, τον διαχύτη και τις εισαγωγές αέρα να είναι κατασκευασμένα από το ίδιο ελαφρύ υλικό (CFRP).

Στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες δερμάτινες Nappa/Alcantara επενδύσεις με μπλε λεπτομέρειες, μαύρη οροφή, μαύρα/μπλε πατάκια, ματ carbon διακοσμητικά, μαρσπιέ και αλουμινένιες λεπτομέρειες, μαζί με τον αύξων αριθμό της έκδοσης.

Θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι, θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 99 μονάδων (όλα coupe) και στη Γερμανία θα ξεκινά από τις 210.000 ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=GyTIinfzJIc

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...