Οι πωλήσεις της Lotus αυξήθηκαν 31%, οι καλύτερες τη τελευταία 3ετία

Σχετικά άρθρα

2013_lotus_exige_s_review_03_1-0607
Η ανάκαμψη ξεκίνησε, είχε πει στις αρχές του έτους το αφεντικό της Lotus και το μέλλον της βρετανικής εταιρίας μοιάζει λίγο πιο αισιόδοξο, μετά τη πολύ κακή χρονιά του 2012, με ζημιές της τάξης των 203 εκατομμυρίων ευρώ και εξαιρετικά χαμηλές πωλήσεις. Αυτό γιατί στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2014 είδε μια αύξηση στις πωλήσεις της τάξης του 31%.

Έτσι από την 1η Απριλίου μέχρι την 30ή μέρα του Ιουνίου, η Lotus κατάφερε να πουλήσει 505 αυτοκίνητα, σε σχέση με τα 386 την ίδια περίοδο πέρσι, με αποτέλεσμα αυτό να είναι το καλύτερο οικονομικό τρίμηνο τα τελευταία 3 χρόνια. Ακόμα, ο περασμένος Ιούνιος ήταν ο καλύτερος της περασμένης τετραετίας, με 192 αυτοκίνητα να καταλήγουν σε τυχερούς οδηγούς.

Lotus Evora GTE Live in IAA 2011

Οι χώρες με τη μεγαλύτερη αύξηση ήταν η Γαλλία, η Γερμανία, η Ελβετία και η Ιαπωνία, με όλα τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει η Lotus (Evora, Exige και Elise) να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή σε αυτές τις χώρες.Ο νέος CEO της Lotus, Jean-Marc Gales, δήλωσε περιχαρής:

Αυτό είναι εξαιρετική είδηση ​​για το Group Lotus plc και τις μητρικές μας εταιρείες, PROTON Holdings Berhad και DRB-HICOM Berhad. Οι τελευταίες επιδόσεις μας είναι ενδεικτικές της δέσμευσης της Lotus να διασφαλίσει ότι περισσότεροι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα από τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...