Αναγνωρίζει το λάθος του ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για τη σημερινή pole position ήταν ο Lewis Hamilton, αλλά ο Βρετανός περιορίστηκε στον 6ο καλύτερο χρόνο, καθώς δεν “άφησε” τον τελευταίο του γύρο, νομίζοντας ότι η πίστα είναι πολύ γλιστερή για να μπορέσει να βελτιώσει την επίδοσή του. Έτσι, ο Nico Rosberg είναι αυτός που θα ξεκινήσει από την pole, κάτι που δεν αφήνει καθόλου ικανοποιημένο τον Hamilton, ειδικά για τον αγώνα μέσα στην πατρίδα του.

Η αλήθεια είναι ότι ακούσαμε τη Mercedes να λέει στον ασύρματο στον 29χρονο ν’ αφήσει τον Rosberg που ήταν πίσω του να περάσει, αν έκρινε ότι δεν μπορεί να βελτιώσει. Ο ίδιος το έκανε, αλλά υποστηρίζει πως ήταν καθαρά δική του απόφαση να μην συνεχίσει να πιέζει για έναν καλύτερο χρόνο.

Ήταν δικό μου λάθος. Δε θυμάμαι τι ειπώθηκε. Τίποτα από αυτά δεν επηρέασε την απόφασή μου. Αυτή είναι η φύση του βρετανικού καιρού. Έχουμε εξαιρετικούς οπαδούς εδώ και λυπάμαι που τους απογοήτευσα σήμερα. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ αύριο από εκεί που είμαι. Νομίζω ότι θα έχουμε στεγνό αγώνα αύριο, αλλά όπως και να ‘χει, θα τα δώσω όλα.

Στην Αυστρία, ο Hamilton ξεκίνησε από την 9η θέση και με μια εξαιρετική εκκίνηση, κατάφερε να βρεθεί άμεσα 4ος, και στη συνέχεια διεκδίκησε χωρίς επιτυχία τη νίκη. Κάτι αντίστοιχο δεν αποκλείεται να συμβεί και αύριο, σε μία πίστα που τα προσπεράσματα δεν είναι πολύ δύσκολα, όμως ο ίδιος λέει ότι δεν έχει το μυαλό του στη νίκη, τουλάχιστον για την ώρα.

Νομίζω ότι τώρα, δεν μπορώ να δω τη νίκη, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ. Είναι πολύ δύσκολο να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από τις κατατακτήριες, αλλά θ’ αναλύσουμε τα πάντα και θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται το βράδυ για να βεβαιωθούμε ότι θα επιστρέψω δυνατός αύριο.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...