H Ferrari “απαγορεύει” συγκριτικό της 458 Speciale με την McLaren 650S σε πίστα! [bonus video]

Σχετικά άρθρα

Mclaren 650S Yellow Ferrari 458 Speciale Yellow

Πριν λίγο καιρό, το Autocar, είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο-συγκριτικό με μία Ferrari 458 Speciale και μία McLaren 650S. Το άρθρο δεν περιελάμβανε επίσκεψη σε πίστα αλλά το Αγγλικό περιοδικό, είχε προγραμματίσει ένα follow-up video με τα δύο αυτοκίνητα στην πίστα του Castle Combe. Ήταν κάτι που οι αναγνώστες του ζητούσαν επανειλλημένα και στην τελική, ποιος δεν θα ήθελε να δει ένα τέτοιο video; Το video αυτό όμως, δεν θα γίνει ποτέ αφού η Ιταλική εταιρία, ζήτησε να μην γίνει!

Το περίεργο είναι ότι η Ferrari, επιτρέπει στο Autocar να κινηματογραφήσει τα δύο αυτοκίνητα μαζί στον δρόμο, αλλά όχι στην πίστα. Το θέμα είναι ότι για να οδηγήσεις και να παρουσιάσεις αυτά τα αυτοκίνητα όπως πρέπει, πρέπει να τα βάλεις σε πίστα. Στον δρόμο είναι επικίνδυνο, ανεύθυνο και παράνομο… Όπως  λέει και ο Steve Sutcliffe στο άρθρο του:

Ορίστε, προσπαθήσαμε αλλά δυστυχώς αποτύχαμε στο να πείσουμε την Ferrari να αλλάξει απόφαση.

Ευτυχώς για εμάς, το Αγγλικό μέσο έκανε ένα video με την Ferrari 458 Speciale solo στην πίστα του Castle Combe και μπορείς να το δεις παρακάτω. Ωστόσο, δύο πράγματα προκαλούν εντύπωση σε αυτή την “είδηση”. Το πρώτο, έχει να κάνει με την άρνηση της Ferrari. Ok, ξέρουμε ότι πρόκειται για την Ferrari και περιμένεις τα κλασικά Ιταλικά καπρίτσια αλλά αφού επιτρέπεις συγκριτικό στον δρόμο, γιατί όχι και στην πίστα; Προφανώς δεν έχει καμία σχέση με τις όποιες φθορές προκληθούν στο αυτοκίνητο (λάστιχα, κόπωση στη μετάδοση και τον κινητήρα κ.ο.κ.). Μήπως δεν περίμενε να δημοσιεύσει ο Sutcliffe την απάντηση της; Οπότε, πάμε στο δεύτερο. Το συγκεκριμένο περιοδικό,  “δίνει” την Ferrari με τέτοιο τρόπο για δεύτερη φορά. Η πρώτη είχε να κάνει με το πρόστιμο σε όποιον σπάσει το εμπάργκο για την LaFerrari. Τώρα, η άρνηση για το video συγκριτικό. Μην με παρεξηγείς, χαίρομαι που δημοσιεύθηκαν και τα δύο άρθρα. Μας δίνει μία κλεφτή ματιά στο πώς λειτουργούν τα πράγματα στον χώρο… όμως γιατί; Αυτά… απόλαυσε το video με την ομολογουμένως εξαιρετική 458 Speciale!

ΠηγήAutocar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...