Η βρετανική νομοθεσία επιτρέπει τη διεξαγωγή GP στο Λονδίνο

Σχετικά άρθρα

Formula 1 London

Η ιδέα για τη διεξαγωγή Grand Prix Formula 1 στους δρόμους τού Λονδίνου δεν έχει σβήσει, αν και παραμένει άγνωστο πότε θα δούμε τα μονοθέσια στη βρετανική πρωτεύουσα. Ένα εμπόδιο για να συμβεί αυτό ήταν η μονοθεσία στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο πλέον επιτρέπει να κλείνουν οι δημόσιοι δρόμοι, προκειμένου να διεξάγονται αγώνες με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Το Λονδίνο, στις 27 Ιουνίου 2015, θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα για την πρώτη σεζόν τής Formula E, με τον Πρωθυπουργό τής χώρας, David Cameon, να προαναγγέλλει περισσότερους αγώνες στους δημόσιους δρόμους.

Μπορώ ν’ ανακοινώσω σήμερα ότι θα δοθούν περισσότεροι αγώνες στους δρόμους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό τής Μεγάλης Βρετανίας. Πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι πραγματικά χρήσιμο για τον βρετανικό μηχανοκίνητο αθλητισμό: περισσότεροι αγώνες, περισσότερα events, περισσότερα χρήματα για τη χώρα και περισσότερη επιτυχία γι’ αυτή την εξαιρετική βιομηχανία.

Στο παρελθόν, ο Bernie Ecclestone έχει προθυμοποιηθεί να δώσει ο ίδιος τα χρήματα που απαιτούνται για το Grand Prix, τη στιγμή που ο Δήμαρχος της πόλης, Boris Johnson, είναι μεγάλος υποστηρικτής τού Grand Prix. Υπολογισμοί κάνουν λόγο για πάνω από £100.000.000 ή €125.000.000 έσοδα στη χώρα, ποσά που σίγουρα δεν είναι μικρά.

ΠηγήTelegraph

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα