Οι Alonso και Hamilton λένε τα καλύτερα για τον Ricciardo

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Hungary

Και οι τρεις οδηγοί που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στο Ουγγρικό Grand Prix είναι άξιοι συγχαρητηρίων, όμως ο Daniel Ricciardo ήταν ο πιο κερδισμένος, καταφέρνοντας να πάρει τη δεύτερη νίκη στην καριέρα του, έχοντας εξαιρετική απόδοση. Ο Αυστραλός οδηγός έκανε και πάλι καλύτερη δουλειά από τον Sebastian Vettel, ανοίγοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 43 βαθμούς.

Η νίκη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει ακόμα περισσότερους οπαδούς το “χαμογελαστό παιδί”, αλλά και θετικά σχόλια για την απόδοσή του. Οι Fernando Alonso και Lewis Hamilton ήταν οι δύο οδηγοί που προσπέρασε στο τέλος για να βρεθεί πρώτος, και οι δύο Πρωταθλητές δεν έχουν παρά να μιλήσουν με πολύ καλά λόγια για τον 25χρονο, με τον Ferni να λέει:

Πιστεύω ότι είναι ο επί κεφαλής στη Red Bull. Αυτό τα λέει όλα. Έχει κάνει φανταστική δουλειά φέτος και τώρα έχει μερικά τρόπαια. Στο Hockenheim, είχα φρέσκα ελαστικά κάτι που μου επέτρεψε να τον περάσω, αλλά ακόμα κι έτσι δεν ήταν εύκολο. Δεν έχω πραγματικά τα εργαλεία για να παλέψω, αλλά προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα και του δίνω συγχαρητήρια για τον αγώνα και για όλο το πρωτάθλημα, και θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη για τα επόμενα χρόνια.

F1 Grand Prix of Hungary

Ο Hamilton προσπάθησε να κρατήσει πίσω του τον Ricciardo για να παραμείνει στην 2η θέση, όμως η φθαρμένη μέση γόμα δεν μπορούσε να τα βάλει με την πολύ πιο φρέσκια μαλακή γόμα τού Αυστραλού. Ο “Billion Dollar Man” είδε τον Daniel να τον προσπερνά και ο ίδιος επισημαίνει πως είναι ένας από τους καλύτερους στο grid.

Οδήγησε φανταστικά από το ξεκίνημα της σεζόν. Έτσι, δεν είναι μόνο τώρα, αλλά όλη τη χρονιά που δείχνει τις ικανότητές του και γίνεται όλο και πιο δυνατός. Δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα παιδιά, αλλά κι ένας από τους καλύτερους οδηγούς εδώ, αυτό είναι σίγουρο.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...