Η διαφήμιση της Toyota για το Sienna με τον Busta Rhymes είναι η πιο γελοία που έχεις δει

Σχετικά άρθρα

225522

Αν η μητέρα-ράπερ στην διαφήμιση του Fiat 500L σου είχε φανεί αστεία (επιεικώς), τότε πρέπει να δεις την παρακάτω της Toyota, που πρωταγωνιστή μια τυπική αμερικάνικη οικογένεια και ο αγνώριστος (πως έγινε έτσι;) rapper Busta Rhymes.

Η διαφήμιση μας δείχνει το ανανεωμένο πολυμορφικό Sienna, που παρουσιάστηκε το περασμένο μήνα, με το κλιπ διάρκειας σχεδόν τρεισήμισι λεπτών δεν αναφέρει πουθενά οποιαδήποτε τεχνική λεπτομέρεια για το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο, είναι άμεσα αναγνωρίσιμο καθώς οι αλλαγές που έχουν γίνει δεν μεταβάλλουν δραστικά το παρουσιαστικό του. Το facelift, χαρίζει στο 2015 Sienna νέα γρίλια και νέα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό όμως, οι αλλαγές είναι πιο ουσιαστικές. Τα υλικά, τόσο όσον αφορά στις ταπετσαρίες όσο και στα πλαστικά, είναι αναβαθμισμένα, ο πίνακας οργάνων είναι νέος ενώ έχει προστεθεί και ένας “καθρέφτης συνομιλίας” μέσα από τον οποίο ο οδηγός μπορεί να ελέγχει τους πίσω επιβάτες χωρίς να γυρνά να κοιτάξει πίσω. Εξαιρετικά βολικό όταν μεταφέρεις παιδιά.

Το Sienna facelift, μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μία οθόνη πολλαπλών λειτουργιών 4.2 ιντσών ενώ υπάρχει επίσης ένα ανανεωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και οθόνη αφής 7 ιντσών με κουμπιά αφής που επιτρέπουν στον χρήση να κάνει swipe. Μηχανικά, το μοντέλο θα κινείται από έναν V6 κινητήρα 3.5 λίτρων, με τα 266 άλογα και τα 331 Nm ροπής.

http://youtu.be/DHQ2sHyA9SI

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...