225522

Αν η μητέρα-ράπερ στην διαφήμιση του Fiat 500L σου είχε φανεί αστεία (επιεικώς), τότε πρέπει να δεις την παρακάτω της Toyota, που πρωταγωνιστή μια τυπική αμερικάνικη οικογένεια και ο αγνώριστος (πως έγινε έτσι;) rapper Busta Rhymes.

Η διαφήμιση μας δείχνει το ανανεωμένο πολυμορφικό Sienna, που παρουσιάστηκε το περασμένο μήνα, με το κλιπ διάρκειας σχεδόν τρεισήμισι λεπτών δεν αναφέρει πουθενά οποιαδήποτε τεχνική λεπτομέρεια για το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο, είναι άμεσα αναγνωρίσιμο καθώς οι αλλαγές που έχουν γίνει δεν μεταβάλλουν δραστικά το παρουσιαστικό του. Το facelift, χαρίζει στο 2015 Sienna νέα γρίλια και νέα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό όμως, οι αλλαγές είναι πιο ουσιαστικές. Τα υλικά, τόσο όσον αφορά στις ταπετσαρίες όσο και στα πλαστικά, είναι αναβαθμισμένα, ο πίνακας οργάνων είναι νέος ενώ έχει προστεθεί και ένας “καθρέφτης συνομιλίας” μέσα από τον οποίο ο οδηγός μπορεί να ελέγχει τους πίσω επιβάτες χωρίς να γυρνά να κοιτάξει πίσω. Εξαιρετικά βολικό όταν μεταφέρεις παιδιά.

Το Sienna facelift, μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με μία οθόνη πολλαπλών λειτουργιών 4.2 ιντσών ενώ υπάρχει επίσης ένα ανανεωμένο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και οθόνη αφής 7 ιντσών με κουμπιά αφής που επιτρέπουν στον χρήση να κάνει swipe. Μηχανικά, το μοντέλο θα κινείται από έναν V6 κινητήρα 3.5 λίτρων, με τα 266 άλογα και τα 331 Nm ροπής.