Έρευνα υποστηρίζει πως αυτονομία 160 χλμ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σου είναι αρκετή

Σχετικά άρθρα

electric vehicle

Ο άνθρωπος από τη φύση του είναι ένα ον που ζητά συνέχεια το κάτι παραπάνω. Θέλει να μπορεί να κάνει κάθε μέρα περισσότερα και να έχει περισσότερα πράγματα, υλικά και μη, στη κατοχή του. Τι συμβαίνει όμως με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα; Μπορεί ο άνθρωπος να θεωρεί πως τα 160 χιλιόμετρα αυτονομίας να είναι λίγα, αλλά μια έρευνα του Operations Research and the Management Sciences (INFORMS) δήλωσε πως τα 160 χλμ αυτονομίας είναι επαρκή για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 36.000 άνθρωποι οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικές με το δίκτυο φόρτισης, τη βέλτιστη αυτονομία και άλλα. Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται καθημερινά να διανύουν το πολύ έως 135 χλμ, με την μέση απόσταση που διανύει κάποιος καθημερινά να είναι 65 χιλιόμετρα.

Στις σχετικές ειδήσεις μια ομάδα ερευνητών και επιστημόνων έχουν οραματιστεί πως τα μελλοντικά parking θα είναι κάπως σαν αυτά που βλέπεις στο video. “Δάση” φωτοβολταϊκών θα προσφέρουν τόσο την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια για την φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όσο και την απαιτούμενη σκιά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...