Opel-ADAM-287742

Όπως ανακοίνωσε η Opel, το Adam, έχει ξεπεράσει τις 100.000 παραγγελίες, με τις 3.000 από αυτά να είναι Adam Rocks. O Dr. Karl-Thomas Neumann, Πρόεδρος Δ.Σ. του Opel Group δήλωσε:

Η ζήτηση των πελατών για το Opel Adam επιβεβαιώνει ότι αυτός ο τύπος αυτοκινήτου έλλειπε από την αγορά – δηλαδή κάποιο που να εκφράζει την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του, με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης και με άποψη. Για οδηγούς Adam που αγαπούν την περιπέτεια, το στιβαρό Adam Rocks έρχεται να πλαισιώσει την οικογένεια – άκρως αντισυμβατικό και απόλυτα cool

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Πάνω από 100.000 Παραγγελίες για το Opel ADAM

  • Ο πρωταθλητής εξατομίκευσης γεμίζει με χρώμα την πόλη και κατακτά τους οδηγούς
  • Υπερσύγχρονο ADAM με IntelliLink infotainment και νέα γενιά βενζινοκινητήρων turbo
  • Το στιβαρό ADAM ROCKS προτίθεται να γοητεύσει τους λάτρεις της περιπέτειας

Το αντισυμβατικό, μοδάτο αυτοκίνητο πόλης Opel ADAM έχει κλέψει τις καρδιές ειδικών και πελατών. Με αρκετές διακρίσεις ήδη στο ενεργητικό του, έχει εγκαινιάσει νέα πρότυπα στην κατηγορία μικρών, lifestyle αυτοκινήτων. Λόγω δημοτικότητας, το ADAM βρίσκεται σε κάθε γωνιά της πόλης: από τις αρχές του 2013 που λανσαρίστηκε, η Opel έχει λάβει πάνω από 100.000 παραγγελίες για τον πρωταθλητή εξατομίκευσης – εκ των οποίων περίπου 3.000 για το νέο ADAM ROCKS. Το mini-crossover θα βρίσκεται στις εκθέσεις των Διανομέων στα τέλη Σεπτεμβρίου, για να προσφέρει στους οδηγούς ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις με τη νέα γενιά του υπερσύγχρονου και πολύ αποδοτικού βενζινοκινητήρα 1.0 L turbo άμεσου ψεκασμού, περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και με την υφασμάτινη οροφή Swing Top.

«Η ζήτηση των πελατών για το Opel ADAM επιβεβαιώνει ότι αυτός ο τύπος αυτοκινήτου έλλειπε από την αγορά – δηλαδή κάποιο που να εκφράζει την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του, με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης και με άποψη» σχολιάζει ο Dr. Karl-Thomas Neumann, Πρόεδρος Δ.Σ. του Opel Group. «Για οδηγούς ADAM που αγαπούν την περιπέτεια, το στιβαρό ADAM ROCKS έρχεται να πλαισιώσει την οικογένεια – άκρως αντισυμβατικό και απόλυτα cool.»

Η νέα εκδοχή του crossover πόλης μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία με τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας: σχεδόν κάθε αυτοκίνητο είναι μοναδικό. Με φρέσκα χρώματα, διαφορετικά σχέδια οροφής και πολυάριθμους συνδυασμούς εσωτερικού, το ADAM ROCKS μπορεί να εξατομικεύεται στον ίδιο βαθμό με τα αδερφάκια του. Προστατευτικά αμαξώματος σε ανθρακί απόχρωση και ασημί ποδιές αναδεικνύουν τη σκληροτράχηλη, αρρενωπή του εμφάνιση. Η υφασμάτινη οροφή Swing Top ανοίγει μέσω μπουτόν σε πέντε δευτερόλεπτα και υπόσχεται γνήσια οδηγηγική απόλαυση ανοιχτού αυτοκινήτου.

Τα Opel ADAM και ADAM ROCKS σηματοδοτούν μία νέα εξέλιξη κάτω από το καπό. Επιπλέον των γνωστών ατμοσφαιρικών βενζινοκινητήρων, η Opel προσφέρει για πρώτη φορά τον ισχυρό και αποδοτικό 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo σε συνδυασμό με νέο, εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο χαμηλών τριβών. Ο αλουμινένιος τρικύλινδρος κινητήρας διατίθεται με ισχύ 66 kW/90 hp και 85 kW/115 hp (η μέγιστη της γκάμας), προσφέροντας εξαιρετικές τιμές κατανάλωσης και ρύπων σε συνδυασμό με πολιτισμένη λειτουργία και υψηλές επιδόσεις. Η έκδοση 90 hp έχει εκπομπές CO2 μόλις 99 g/km – εντυπωσιακές για βενζινοκίνητο όχημα.

Το ADAM ROCKS διαθέτει επίσης το βραβευμένο σύστημα infotainment IntelliLink της Opel γνωστό από το ADAM, με όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας multi-media και εφαρμογές. Το σύστημα infotainment περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών και είναι πλήρως συμβατό με τα τελευταία smartphones βασισμένα σε λειτουργικό σύστημα ANDROID και Apple iOS. Ασφαλές, πρακτικό και εξαιρετικά προσιτό, κάνει το ROCKS το καλύτερο συνδεδεμένο μικρό αυτοκίνητο της αγοράς, όπως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ADAM.

[/learn_more]