Μπορείς πλέον να κάνεις το iPhone σου κλειδί για το Tesla Model S

Σχετικά άρθρα

tesla model s

Η Tesla έβγαλε στην αγορά την Version 6.0 του λειτουργικού προγράμματος που τρέχει το Model S και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να μετατρέψει το iPhone του σε κλειδί.

Μέσω μιας εφαρμογής, ο ιδιοκτήτης μπορείς να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει το αυτοκίνητό του μέσω του iPhone, αλλά και να το βάλει σε λειτουργία. Αρχικά η εφαρμογή υποστηρίζεται μόνο στα iPhone 5S, και λογικά θα χρειάζεται το δακτυλικό αποτύπωμα του ιδιοκτήτη για να λειτουργήσει ως μέτρο ασφαλείας. Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμη σε beta έκδοση, αλλά αναμένεται να βγει στην αγορά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με την αντίστοιχη έκδοση για Android να βρίσκεται στα σκαριά.

Η Version 6.0 προσθέτει συν τοις άλλοις αρκετά νέα χαρακτηριστικά στο Model S όπως βελτιωμένο σύστημα πλοήγησης με πληροφορίες για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, νέες λειτουργίες ημερολογίου, βελτιωμένη διαχείριση ενέργειας καθώς και τη δυνατότητα ο ιδιοκτήτης να δώσει όνομα στο αυτοκίνητό του.

tesla-6-01

Πηγή9to5mac

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla απολύει πάνω από το 10% των εργαζομένων της σε όλο τον κόσμο

Η Tesla θα απολύσει πάνω από το 10% του εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σύμφωνα με εσωτερικό υπόμνημα της εταιρείας, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη...

Νέα bucket καθίσματα για το Tesla Model S Plaid

Η Tesla πρόσθεσε νέα bucket μπροστινά καθίσματα στο Model S Plaid, με τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται από τις αρχές του μήνα να εξοπλίζονται με...