Video: Μονοθέσιο στο GP3 απογειώνεται και στη συνέχεια διαλύεται

Σχετικά άρθρα

GP3 Crash

Ένα εξαιρετικά σφοδρό και συνάμα θεαματικό ατύχημα σημειώθηκε στην πίστα τού Spa-Francorchamps, στις ελεύθερες δοκιμές τού GP3. Ο άστατος καιρός έκανε τη γνωστή του εμφάνιση στη βελγική πίστα, με το ψιλόβροχο να μειώνει τα επίπεδα πρόσφυσης, όμως τα slicks ελαστικά βρισκόταν ακόμα στα μονοθέσια.

Οι οδηγοί είχαν αρκετά γλιστρήματα, όπως είναι λογικό σε τέτοιες συνθήκες, και ο Konstantin Tereschenko έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του στα φρένα για το τελευταίο chicane. Το αυτοκίνητο, γύρισε, σύρθηκε στο γρασίδι, ώσπου τα υπερυψωμένα kebs τον… απογείωσαν!

Προφανώς, η προσγείωση ήταν εξαιρετικά επώδυνη για το μονοθέσιό του, το οποίο διαλύθηκε. Ο 20χρονος οδηγός σίγουρα ανέβασε σφυγμούς σ’ εκείνο το σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο βγήκε από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...