Ο Jordan κατηγορεί τα αφεντικά για την κατάσταση στη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Lowe-Wolff

Όλο και χειρότερη τείνει να γίνεται η κατάσταση στο εσωτερικό τής Mercedes. Αυτό ξεκίνησε ουσιαστικά στις κατατακτήριες τού Μονακό, όταν ο Nico Rosberg έκανε λάθος (αυτό αποφάσισαν οι αγωνοδίκες) στις κατατακτήριες τού Μονακό κι έτσι ο Lewis Hamilton δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον τελευταίο του γύρο, με τον Βρετανό να είναι φυσικά δυσαρεστημένος.

Δυσαρεστημένος, όμως, είναι και από την ατυχία που βρίσκεται στο δικό του μονοθέσιο, ενώ η απογοήτευση αυτή έφτασε στο ζενίθ μετά από την επαφή που είχε με τον Rosberg στο Βέλγιο, αφού θεωρεί ότι ο Γερμανός τον χτύπησε επίτηδες, με την ομάδα να τάσσεται στο πλευρό τού Βρετανού.

Ο Eddie Jordan, πρώην ιδιοκτήτης ομάδας στη Formula 1, θεωρεί ότι αυτοί που πρέπει να ρίξουμε τις ευθύνες για ό,τι έγινε είναι οι Toto Wolff, Εκτελεστικός Διευθυντής, και Paddy Lowe, Τεχνικός Διευθυντής, ενώ επισημαίνει το ρόλο που διαδραματίζει η απουσία τού Ross Brawn.

Jordan-Hamilton

Κατηγορώ την ομάδα. Λένε ότι αφήνουν τους οδηγούς ν’ αγωνιστούν, αλλά δεν το κάνουν, επειδή, στην Ουγγαρία, είπαν στον Rosberg να περάσει τον Hamilton, είπαν στον Hamilton να τον αφήσει κι εκείνος δεν το έκανε. Πώς μπορείς να λες ότι δεν έχεις team orders ενώ στην πραγματικότητα έχεις; Είναι ανόητο.

Θυμάμαι ότι, όταν ήταν ο Ross Brawn, ο οποίος κέρδισε 7 παγκόσμια πρωταθλήματα στις μέρες που ήταν στην Benetton και στη Ferrari με τον Michael Schumacher, είπε στον Rosberg στη Μαλαισία, πριν από έναν χρόνο, “όχι, δεν μπορείς να περάσεις τον Lewis”.

Αν ο Ross Brawn ήταν στην ομάδα, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Θα είχαν κάνει το “1-2”. Είναι αδύναμοι. Τα παιδιά είναι πραγματικά καλά παιδιά, αλλά δεν έχουν την εμπειρία, δεν έχουν τον Ross Brawn και, αυτή τη στιγμή, είναι ακυβέρνητοι. Έχουν δύο οδηγούς, οι οποίοι είναι σαν κακομαθημένα παιδιά και κάνουν ό,τι θέλουν.

ΠηγήTalk Sport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα