O Robert Downey, Jr. έχει καλύτερη συλλογή από αυτή του Tony Stark

Σχετικά άρθρα

Iron-Man-2-Audi-R8-Spyder-7

Ο Robert Downey, Jr. υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον Tony Stark στις ταινίες του Iron Man με τον Αμερικάνο να έχει στη προσωπική του συλλογή, καλύτερα αυτοκίνητα από αυτά του Tony Start. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Vanity Fair, ο Downey μίλησε για την προσωπική του συλλογή αυτοκινήτων που βρίσκεται στο σπίτι του στο Μαλιμπού.

Αυτή αποτελείται από μια Porsche, μια Corvette C2, ένα Ford f150, μια Bentley που την πήρε ως δώρο από τα γυρίσματα του Iron Man 3, ένα Volvo Woody, μια Boss 302 Mustang του 1970, μια Mercedes-Benz W113 Pagoda του 1970, ένα Audi Α8 και ένα R8, μια wagon Mercedes-Benz, αλλά και ένα VW GTI του 2011.

Ερωτώμενος σχετικά με το ποια ήταν η συλλογή του πριν τις ταινίες του Iron Man, ο Downey είπε με το χιούμορ που τον διακρίνει:

Πλάκα μου κάνεις; Πριν από τον Iron Man δεν είχα ούτε καν το GTI.

ΠηγήVanity Fair

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...