Η Infiniti θα λανσάρει ένα coupe εντός του 2015

Σχετικά άρθρα

infiniti-q30-concept-front-badge

Η Infiniti, μέσω του Chief Creative Officer της, Shiro Nakamura, επιβεβαίωσε πως θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο coupe εντός του 2015.

Θέλω να κάνω ένα δίθυρο coupe. Έρχεται, θα το δείτε σε έναν χρόνο. Θα είναι η έκδοση παραγωγής, λίγο μεγαλύτερη από την BMW 4-Series αλλά όχι όσο μεγάλη είναι η 6-Series.

Είπε ο Nakamura. Συνέχισε δε, λέγοντας πως για τον σχεδιασμό του, θα δανείζεται στοιχεία από το Q80 που θα δούμε στην έκθεση του Παρισιού ενώ πιθανότατα, θα αντικαταστήσει το Q60. Εκτός φυσικά από την 4άρα, θα τεθεί αντιμέτωπο με το Audi A5, το Lexus RC αλλά και την Mercedes-Benz C-Class Coupe. Ο Nakamura τόνισε πως το επερχόμενο μοντέλο δεν θα είναι απλά μία δίθυρη έκδοση του Q50 sedan αλλά θα διαφέρει σε πολλά σημεία από αυτό.

ΠηγήTop Gear

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Η teasάρει το Infiniti Vision QE Concept

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα 2 teasers φωτογραφίες του Vision QE Concept, του πρωτότυπου που θα βασίζεται το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας. Πρόκειται...