Η Caterham θέλει να κρατήσει τον Ericsson και το 2015

Σχετικά άρθρα

15111185460_7ceed285d7_k

Ο νέος επικεφαλής της Caterham, Manfredi Ravetto, εντυπωσιάστηκε τόσο από την εμφάνιση του Marcus Ericsson στη Σιγκαπούρη, που αποκάλυψε πως από την ομάδα θέλουν την παραμονή του και για τη νέα σεζόν. Ο Σουηδός έκανε έναν πολύ καλό αγώνα, τερματίζοντας στη δέκατη πέμπτη θέση, 0,4 του δευτερολέπτου μπροστά από τον Bianchi και αρκετά μπροστά από τον Chilton. Αυτό όμως που φαίνεται πως δελεάζει την ομάδα, είναι η “προίκα” που κουβαλάει ο Marcus.

Είδα ένα δυνατό Ericsson στη Σιγκαπούρη, ο οποίος έκανε την καλύτερη κούρσα του μέσα στη σεζόν. Κατάφερε με εξαιρετικό τρόπο να κρατήσει πίσω του και τις δύο Marussias και έκανε ένα πραγματικά φανταστικό αγώνα σε μια πολύ δύσκολη πίστα.

Είμαστε πραγματικά πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που παρουσίασε και οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για αυτόν και για το επόμενο έτος. Έχουμε αρχίσει να μιλάμε με τους μάνατζερ του και τους οικονομικούς υποστηρικτές του, επειδή φέτος η ομάδα επένδυσε στην εξέλιξή του ως rookie.

Την επόμενη χρονιά θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι να τον έχουμε ξανά στο αυτοκίνητό μας και να δρέψουμε τους καρπούς αυτής της επένδυσης, αντί να τον δούμε να αποδίδει κάπου αλλού.

Σε ό,τι αφορά τον Kobayashi, που εγκατέλειψε πριν κάνει εκκινήσει ο αγώνας στη Σιγκαπούρη, ο Ravetto δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι περισσότερο πέρα από τα ήδη γνωστά.

Επιτρέψτε μου να τονίσω ότι ο Kamui είναι πάντα μέρος αυτής της οικογένειας. Έχοντας πει αυτό, η επιλογή του οδηγού είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και εγώ πρέπει να ακούσω τις συμβουλές και την επιρροή πολλών ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα.

[Photo Copyrights: Caterham F1 Team]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...