Magnussen: Αν δεν μπορώ να κερδίζω, δεν θα μείνω στη Formula 1

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen in the garage.

Η McLaren δεν έχει ανακοινώσει το οδηγικό της δίδυμο για του χρόνου, με τις φήμες για επιστροφή του Fernando Alonso να έχουν ενταθεί πριν από τον αγώνα στη Suzuka. Ο Eric Boullier δήλωσε πως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να επισημοποιηθεί κάτι, τονίζοντας μάλιστα πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει στην Ιαπωνία. Αυτό έχει ανεβάσει κατακόρυφα την πίεση στο φετινό οδηγικό δίδυμο των Jenson Button και Kevin Magnussen, με το Δανό να δηλώνει ότι γνώριζε εξαρχής πως θα έχει μια και μοναδική ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του.

Ο τρόπος που το βλέπω εγώ, είναι ότι ήξερα από την αρχή πως αν δεν πείσω φέτος, τότε αυτό είναι. Έχω μία ευκαιρία και νομίζω ότι τα πηγαίνω ΟΚ.

Σίγουρα, σου ασκείται πίεση, διότι όταν ο τύπος αρχίζει να μιλάει γι ‘αυτό, τότε το ίδιο κάνουν και πολλοί άνθρωποι, και μπορείς να αισθανθείς την αρνητική ενέργεια. Αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις και δεν είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, γιατί ήξερα όταν πίεσα για να πάρω αυτή τη θέση, ότι αν βρεθώ εδώ, έχω μία ευκαιρία για να δείξω τι αξίζω. Ήξερα σε τι κατάσταση μπαίνω και νομίζω ότι τα πηγαίνω OK.

Τι θα γίνει, όμως, αν η ομάδα αποφασίσει πως δεν χρειάζεται τον Magnussen και για την επόμενη χρονιά; Ο Δανός αποκαλύπτει πως στο μυαλό του δεν υπάρχει η λύση μιας μικρότερης ομάδας, αφού ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τις νίκες και τα πρωταθλήματα.

Kevin Magnussen on track.

Με την ευκαιρία που έχω στη McLaren και ο τρόπος που το βλέπω εγώ, είναι πως αν δεν μπορώ να πετύχω τώρα αμέσως με την McLaren και δεν είμαι αρκετά καλό για αυτούς, τότε δεν θα είμαι ποτέ αρκετά καλός. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος για μένα να πάω σε μια μικρότερη ομάδα και να δουλέψω προς την κορυφή, γιατί αν δεν μπορώ να το κάνω αμέσως, δεν θα γίνω ποτέ παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δεν είμαι εδώ για οτιδήποτε άλλο εκτός από παγκόσμια πρωταθλήματα. Δεν θέλω να είμαι εδώ και απλά να γυρνάω στην πίστα, να τερματίζω αγώνες και να κερδίζω βαθμούς. Θέλω μόνο νίκες και αν δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να δω ότι έχω ένα μέλλον με νίκες και πρωταθλήματα, τότε δεν είμαι αρκετός για τη Formula 1, και θα κάνω κάτι άλλο στο οποίο θα μπορώ να κερδίζω.

Όμως, πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω (στη F1), έχω αποδείξει στον εαυτό μου ότι ξέρω πως να το κάνω αυτό. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή, αλλά τουλάχιστον είμαι πεπεισμένος (ότι έκανα το σωστό), γι ‘αυτό πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να δείξω πως κάνω ό,τι μπορώ σε κάθε αγώνα.

[Photo Copyrights: McLaren/LAT Photographic]

ΠηγήCrash

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα