Marko: Δυνατή η προσέγγιση της McLaren για τον Alonso

Σχετικά άρθρα

GP GIAPPONE F1/2014

Μία μόνο ανακοίνωση χρειάστηκε για να ξεκινήσει το ντόμινο των μεταγραφών στις κορυφαίες ομάδες τής Formula 1: η αποχώρηση του Sebastian Vettel από τη Red Bull. Αν και ακόμα δεν έχουμε καμία ανακοίνωση από τις Ferrari και McLaren για το οδηγικό τους δίδυμο εν όψει 2015, είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Vettel θα πάρει τη θέση τού Fernando Alonso, ο οποίος με τη σειρά του θα διαδεχθεί τον Jenson Button στη McLaren.

Ο Helmut Marko, αγωνιστικός σύμβουλος της Red Bull Racing, είναι γνωστό ότι μιλάει περισσότερο για τους άλλους παρά για την ομάδα του, και τώρα ισχυρίζεται ότι η McLaren έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό τον Alonso και μάλιστα με σοβαρές διαθέσεις.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα του Alonso, αλλά, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπήρχε ισχυρή προσέγγιση από τη McLaren.

Ο Αυστριακός λέει πως προτίμησαν τον Daniil Kvyat από τον Ισπανό, επειδή είναι πιστοί στο πρόγραμμα νέων οδηγών που έχουν.

Ο Alonso θα ήταν η ασφαλέστερη επιλογή. Όμως, αυτό θ’ αναστάτωνε το πρόγραμμα που έχουμε με τους νέους οδηγούς.

Δεν ξέρουμε αν ο Marko το χρησιμοποιεί αυτό σαν δικαιολογία ή αν όντως ο Alonso δεν ήθελε να οδηγήσει για λογαριασμό τής Red Bull. Είναι κάτι που μπορεί να το μάθουμε στο μέλλον, αλλά μπορεί και όχι…

[Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα