Spy Photos: Mercedes-Benz E-Class 2016

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz E-Class 2016 Spy Photos

Για δεύτερη φορά ο φακός των φωτογράφων έπιασε μουλάρι της νέας γενιάς της Mercedes-Benz E-Class. Το αυτοκίνητο φορά το σώμα του μοντέλου παραγωγής (W213), με τον σχεδιασμό του να θυμίζει κάτι ανάμεσα από C-Class και S-Class. Το μεταξόνιο δείχνει μεγαλύτερο, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερο χώρο για τους επιβάτες στο εσωτερικό.

Το αυτοκίνητο θα βασίζεται πάνω στην MRA πισωκίνητη πλατφόρμα της C-Class, αλλά στη περίπτωσή της θα μεγαλώσει σε μήκος, ενώ θα ζυγίζει και λιγότερο από τη τρέχουσα γενιά. Θα είναι διαθέσιμη σε πέντε διαφορετικά στυλ αμαξώματος, τα οποία θα είναι το κλασικό sedan, μια έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο, το station wagon, η coupe και η cabrio.

Mercedes-Benz E-Class 2016 Spy Photos

Μηχανικά είναι πολύ νωρίς να κάτι πιο συγκεκριμένο, αλλά ανεπιβεβαίωτες φήμες αναφέρουν ότι θα της τοποθετηθεί ένας 3,0-λιτρος εξακύλινδρος σε σειρά twin turbo κινητήρας με δύο διαφορετικές ιπποδυνάμεις, μια κοντά στα 370 άλογα και μια στα 435 άλογα. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων θα υπάρχει ένας νέος 2,9-λίτρων απόδοσης 313 και 400 ίππων. Φυσικά δε θα λείψει και μια υβριδική έκδοση, που θα συνδυάζει έναν 2,0-λιτρο βενζινοκινητήρα ή (και) πετρελαιοκινητήρα με το ηλεκτρικό μοτέρ να αποδίδει κοντά στους 122 ίππους. Η γρήγορη E63 AMG θα φορά τον νέο V8 4,0-λίτρων twin-turbo απόδοσης της AMG GT και της C63 AMG. Οι κινητήρες θα συνεργάζονται με 6-άρι μηχανικό κιβώτιο και με το 9-τάχυτο αυτόματο που έχει τοποθετηθεί στην E350 BlueTEC.

Η νέα E-Class αναμένεται να παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2015, με τις πωλήσεις της να ξεκινούν την άνοιξη του 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr