Η Lamborghini Palm Beach προωθεί την Huracan ντύνοντάς τη περιπολικό

Σχετικά άρθρα

Lamborghini Huracan

Ήδη από τον Μάιο έχουμε δει τη Lamborghin Huracan ως περιπολικό, κανονικό περιπολικό, γιατί απλά το έθεσε η Lamborghini στην υπηρεσία τής ιταλικής αστυνομίας. Τώρα, θα δούμε και πάλι το νέο ιταλικό SuperCar ως περιπολικό, μόνο που τώρα δεν πρόκειται για κανονικό περιπολικό.

Αυτό γίνεται στα πλαίσια της προώθησης της “Ιταλίδας” από την Lamborghini Palm Beach και το μόνο που διαθέτει από ένα κανονικό περιπολικό είναι η αμφίεση και τίποτε άλλο. Η παραγωγή γίνεται από την Nue Vue Productions και το concept είναι απλό: το “περιπολικό” Huracan κυνηγά ένα άλλο SuperCar και δεν είναι άλλο από την Gallardo Superleggera, δηλαδή τον προκάτοχο.

Θυμίζω ότι η Huracan έχει στο πίσω μέρος έναν V10 κινητήρα, 5.2 λίτρων, μέγιστης απόδοσης 610 αλόγων, στις 8.250 σ.α.λ., και 560 N·m ροπής, στις 6.500 σ.α.λ.. Η κατανομή τής δύναμης μπορεί να είναι 100:0, 70:30 και 50:50 στον πίσω κι εμπρός άξονα, αντίστοιχα, και αυτή φτάνει στον έναν ή τους δύο άξονες μέσα από ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με το καθαρό της βάρος να είναι στα 1.422 κιλά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...