Ο Chris Harris αποχωρεί από το /Drive. Ξεκινά το δικό του κανάλι στο Youtube

Σχετικά άρθρα

harris

Σε μία σχετικά αιφνιδιαστική κίνηση, ο Chris Harris, ο γνωστός πρώην οδηγός αγώνων και νυν δημοσιογράφος, αποχωρεί από το /Drive. Ο Harris ήταν ένας εκ των ιδρυτών του /Drive αλλά από ότι φαίνεται, ο κύκλος του στο κανάλι έκλεισε και αποχωρεί για να ξεκινήσει κάτι νέο.

Με ενθουσιασμό ανακοινώνω πως ξεκίνησα να δουλεύω στην επόμενη φάση της καταστροφής ελαστικών και θα λανσάρω κάτι νέο πολύ σύντομα. Παραμένω καλός φίλος του /Drive και θα έχω κάποια εμπλοκή στις μελλοντικές παραγωγές αλλά θα προσφέρω ακόμη καλύτερη πρόσβαση στη δουλειά μου μέσω της επόμενης φάσης του Chris Harris on Cars, που θα λανσάρει το δικό του, νέο κανάλι στο Youtube, άνευ συνδρομής, στις 12 Νοεμβρίου.

Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις για τους λόγους της αποχώρησης του Harris από το /Drive μέχρι το 2015, αλλά  θα είναι ακριβώς αυτό, υποθέσεις, αφού δεν γνωρίζουμε τίποτα επί του θέματος. Η ουσία είναι ότι ο Harris ποτέ δεν έμενε στάσιμος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όντας οπαδός του Chris Harris, περιμένω με ανυπομονησία να δω ποια είναι η επόμενη φάση του Chris Harris on Cars!

ΠηγήChris Harris

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο gov.gr το ΚΤΕΟ και οι πόντοι ποινής

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά και άμεσα για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τους πόντους που έχουν λάβει στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς...

Το ΚΤΕΟ και το Point System στη ψηφιακή εποχή. Όλα τα σχετικά έγγραφα των οχημάτων στο auto.gov.gr

Σειρά νέων ψηφιακών υπηρεσιών θέτει σε λειτουργία το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως περιγράφεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπεγράφη από τον Υπουργό...