Δοκιμάζοντας τη νέα Porsche Cayenne Turbo

Σχετικά άρθρα

274715

Η νέα Porsche Cayenne Turbo παρουσιάστηκε επίσημα στις αρχές του μήνα στο Παρίσι και ο Steve Sutcliffe την πήρε για να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Με μία πρώτη ματιά, οι αλλαγές στο αισθητικό κομμάτι είναι περιορισμένες αλλά στην πραγματικότητα, είναι κάθε άλλο παρά λίγες. Η γρίλια είναι μεγαλύτερη, ο εμπρός προφυλακτήρας νέος, με περισσότερες “λεπίδες” στους αεραγωγούς για πιο στοχευμένη ψύξη ενώ και το καπό είναι καινούριο, ενώ διαθέτει LED φωτιστικά σώματα με το Porsche Dynamic Light System (PDLS). Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα έχουν ανασχεδιαστεί ελαφρώς όπως και η πέμπτη πόρτα  ενώ ο προφυλακτήρας είναι νέος και ενσωματώνει τις απολήξεις της εξάτμισης.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 4,8-λίτρων twin-turbo βενζινοκινητήρας απόδοσης 520 ίππων και 720 Nm ροπής διαθέσιμα από τις 2.250 μέχρι τις 4.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο κιβώτιο και επιταχύνει το βάρους 2.185 κιλών σώμα της σε μόλις 4,2 δευτ. με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 278 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...