Γιατρός Schumacher: Ίσως χρειαστούν και τρία χρόνια για την αποκατάσταση του Schumi

Σχετικά άρθρα

Michael Schumacher

Στον σκληρό και μακρύ δρόμο τής ανάκαμψης συνεχίζει να περπατά ο Michael Schumacher. Ο Γερμανός εδώ και 1.5 μήνα βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, έχοντας φυσικά δίπλα του κορυφαίους γιατρούς που τον φροντίζουν. Ξέρουμε ότι δε βρίσκεται πλέον σε κώμα, αλλά οι πληροφορίες για την κατάστασή του είναι πραγματικά ελάχιστες.

Ο Jean-Francois Payen, ένας από τους γιατρούς τού 45χρονου στο νοσοκομείο τού Grenoble, επί κεφαλής στη Μονάδα Εντατική Θεραπεία, αλλά και στην Αναισθησιολογία, αναφέρει πως έχει βελτιωθεί η υγεία τού Schumi, ενώ τονίζει πως ίσως χρειαστούν έως και τρία χρόνια για την αποκατάστασή του.

Βρίσκεται στο σπίτι του σε πολύ καλές συνθήκες. Η σύζυγός του παίρνει εξαιρετικές συμβουλές και το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τις εφαρμόζει. Αλλά, θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Είναι σαν τους άλλους ασθενείς και βρισκόμαστε σε μία χρονολογική κλίμακα από 1 έως 3 χρόνια. Η ζωή μετά από έναν τραυματισμό στο κεφάλι ξεφεύγει από τα στάδια, έτσι πρέπει να έχουμε υπομονή.

ΠηγήRTL.fr

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...