Η Hyundai παρουσίασε επίσημα το Genesis AR550

Σχετικά άρθρα

Hyundai-Genesis-ARK-3

Αυτή είναι η απάντηση της Hyundai στην ερώτηση “Πώς θα ήταν ένα μοντέλο που θα ανταγωνιζόταν την BMW M5 και την Mercedes E63 AMG;” Αν και παρατηρώντας το αυτοκίνητο, βλέπεις ότι έχει βελτιωθεί για ένα λιγότερο “συντηρητικό” κοινό. Όπως και να έχει, αυτό είναι το ARK Performance Genesis AR550.

Hyundai-Genesis-ARK-4

Το concept είναι εντυπωσιακό. Διαθέτει ένα carbon bodykit εξελιγμένο από την Infinite Auto Design που αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, φαρδύτερα φτερά, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή κ.ά. Στο εξωτερικό, ξεχωρίζουν επίσης τα νέα φωτιστικά σώματα αλλά και οι μεγάλες ζάντες ελαφρού κράματος. Το εσωτερικό από την άλλη, είναι περισσότερο “business lounge” με δερμάτινες επενδύσεις και οθόνες για τους πίσω επιβάτες.

Hyundai-Genesis-ARK-15

Μηχανικά, το AR550 κινείται από έναν 5-λιτρο V8 κινητήρα που χάρη στον supercharger και τη νέα εξάτμιση, αποδίδει 550 άλογα. Για να περάσουν τα άλογα στον δρόμο, έχει αναβαθμιστεί η μετάδοση ενώ όσον αφορά στις αναρτήσεις, έχει τοποθετηθεί μία αερανάρτηση της AirREX, σκληρότερες αντιστρεπτικές και μπάρα θόλων. Τέλος, επειδή ότι πηγαίνει τόσο γρήγορα, πρέπει να σταματά εξίσου γρήγορα, τα φρένα έχουν βελτιωθεί με ένα kit της Brembo.

ΠηγήHyundai

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Η Hyundai ανανεώνει ξανά το i30

Τέσσερα χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου facelift του i30, η Hyundai παρουσίασε σήμερα μια ακόμη ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, που συνεχίζει να διατίθεται...
Autoblog.gr