284044

Η Bentley με το νέο SUV που ετοιμάζει έχει μεγάλες προσδοκίες. Καταρχήν, θα μας δείχνει τη μελλοντική σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, θέλει να είναι το ταχύτερο SUV που κατασκευάστηκε ποτέ, να δημιουργήσει μία εντελώς νέα κατηγορία στην αγορά των SUV, με το κόστος αγοράς του να είναι πάνω από 170.000 ευρώ.

Σήμερα, έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο teaser video του επερχόμενου μοντέλου της, με το μοντέλο να διαθέτει την χαρακτηριστικά γρίλια της εταιρίας καθώς τα στρόγγυλα εμπρός φωτιστικά σώματα. Η βρετανική εταιρία περιγράφει το εξωτερικό του ως ανάγλυφο, σύγχρονο και διακριτικό, που συνδυάζει τις σχολαστικές λεπτομέρειες που διακρίνουν τα μοντέλα της, ενώ από το video φαίνεται ξεκάθαρα η πολυτελής κατεύθυνση που ακολουθεί η εταιρία.

Το SUV θα γίνει το τέταρτο μοντέλο στη γκάμα της Bentley και σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας όταν βγει στην αγορά το 2016, θα είναι το ισχυρότερο SUV που κυκλοφορεί με τελική ταχύτητα 322 χλμ/ώρα, ενώ προγραμματίζει και την plug-in υβριδική έκδοση για το 2017 γι’ αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για την ταχύτητα αλλά για την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Όπως και να έχει, η εταιρία προσλαμβάνει νέο προσωπικό, μιας και έχει ήδη λάβει 2.000 προ-παραγγελίες για το πολυτελές SUV, στο οποίο θα επενδύσει 800 εκατ. λίρες μέσα στα επόμενα 3 χρόνια, σε μια προσπάθεια να πουλά 3.000 SUV ετησίως.