H Chevrolet σκέφτεται την προσθήκη του πακέτου Z06 στη Corvette

Σχετικά άρθρα

Corvete Z06 parts

Με 650 άλογα και 881 Nm ροπής, η Chevrolet Corvette Z06 είναι το ισχυρότερο μοντέλο στην ιστορία της GM και με τιμή που ξεκινάει από τα 78.995 δολάρια καθιστά το αμερικάνικο muscle car κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Όμως, η αμερικάνικη εταιρία σκέφτεται ότι δε θέλουν να ξοδέψουν όλοι τόσα πολλά λεφτά, όπως ήδη η βασική έκδοση της Corvette Stingray προσφέρει πολύ έντονες συγκινήσεις. Γι’αυτό, η αμερικάνικη εταιρία πήγε στη φετινή SEMA την Corvette Z06 Parts concept. Μια στάνταρ Corvette Stingray αλλά εφοδιασμένη με πολλά μέρη από την Corvette Z06, όπως αντιστρεπιτκές μπάρες, αμορτισέρ της Bilstein, μεγάλα φρένα της Brembo, εισαγωγές αέρα για την ψύξη των φρένων, την μάσκα της Z06, ψύκτρα του πίσω διαφορικού από το Z06, και πολλά άλλα μηχανικά και αεροδυναμικά μέρη που ουσιαστικά το μετατρέπουν σε Ζ06, χωρίς τον κινητήρα της τελευταίας.

Τα στελέχη της εταιρίας σκέφτονται σοβαρά να προσθέσουν στον κατάλογο του εξτρά εξοπλισμού το παραπάνω πακέτο, με μια τέτοια κίνηση να μην είναι πρώτη φορά που υλοποιείται από την Chevrolet. Η εταιρία είχε προσφέρει κάποια από τα μηχανικά μέρη της Camaro Z/28 και ZL1 σε υποψήφιους πελάτες της βασικής Camaro, αλλά σε περιορισμένη διάθεση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα