Ο Kobayashi επιβεβαιώνει πως θα οδηγήσει για την Caterham στο Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

Kamui Kobayashi

Μπορεί η Caterham να έχει ανακοινώσει ότι θα λάβει μέρος στο τελευταίο Grand Prix για το 2014, ωστόσο δεν είχε υπάρξει κάποια αναφορά στους οδηγούς που καθίσουν στην CT05. Το μόνο σίγουρο ήταν πως δε θα βλέπαμε τον Marcus Ericsson, ο οποίος έχει αποκοπεί πλήρως από την Caterham, ενώ ένας που συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες ήταν ο Kamui Kobayashi.

Πράγματι, ο Ιάπωνας θα είναι ένας εκ των δύο που θα οδηγήσουν για τη μαλαισιανή ομάδα στις 21-23 Νοεμβρίου, όπως έγραψε και στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

Είμαι χαρούμενος που θ’ αγωνιστώ με την ομάδα στο Abu Dhabi. Οι προηγούμενες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες, έτσι είναι ωραίο να είσαι ξανά μέσα στο μονοθέσιο και να δουλεύεις με τα μέλη της Caterham. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την υποστήριξη τους. Η ομάδα εργάζεται σκληρά και ποτέ δεν τα παρατάει.

Αξίζουμε ν’ αγωνιστούμε στο Abu Dhabi και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε να τρέξουμε ξανά, χάρη στο crowdfunding Project. Τώρα, είναι η σειρά μας να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε – θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο όλο το Σαββατοκύριακο κι ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα για το μέλλον της ομάδας.

Όσον αφορά τον δεύτερο οδηγός, ο Andre Lotterer απέρριψε την πρόταση που είχε δεχθεί, ενώ ο πατέρας του Roberto Merhi θεωρεί πως ο γιος του θα τρέξει στο Yas Marina Circuit, λόγω συμβολαίου που έχει υπογραφεί. Το βέβαιο είναι ότι ο δεύτερο οδηγός θα γίνει γνωστός μέσα στις επόμενες ημέρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...