Ο Ericsson σπάει το συμβόλαιό του με την Caterham

Σχετικά άρθρα

Marcus Ericsson

Ο Marcus Ericsson έχει ήδη ανακοινωθεί ως επίσημος οδηγός της Sauber για το 2015, αλλά η προσπάθεια της Caterham για να βρεθεί στο Abu Dhabi μπορεί να τον ανάγκαζε να αγωνιστεί, για μια τελευταία φορά, με τη Βρετανική ομάδα. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ο Σουηδός ανακοίνωσε πως αποφασίζει να λήξει το συμβόλαιό του, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της Caterham για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Μετά από τα πρόσφατα γεγονότα με την Caterham Sports Limited και την 1 MRT Sdn Bhd, ο σύμβουλός μου Eje Elgh και εγώ, αποφασίσαμε να λήξουμε άμεσα όλα τα συμβόλαιά μας με την Caterham F1. Θέλω να ευχαριστήσω τους Colin Kolles, Manfredi Ravetto, Cyril Abiteboul και όλους τους ανθρώπους της Caterham F1 για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και την αξέχαστη εμπειρία. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον Kamui Kobayashi και εύχομαι να τον ξαναδώ στην πίστα σύντομα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...