Hamilton: Όλα καλά πλέον με τον Rosberg

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Rosberg

Η χρονιά απόλυτης κυριαρχίας της Mercedes δε συνοδεύτηκε από ήρεμο κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας. Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg ήταν οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου από τον πρώτο αγώνα, με τις σχέσεις τους να γίνονται πιο έντονες στις κατατακτήριες του Μονακό. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα στο Βέλγιο, όταν ο Rosberg είχε επαφή με τον Hamilton, προκαλώντας κλατάρισμα που ουσιαστικά κατέστρεψε τον αγώνα του Βρετανού.

Το πρωτάθλημα έχει τώρα τελειώσει, με τον Hamilton να είναι ο μεγάλος νικητής, και ο “Billion Dollar Man” λέει πως η ένταση δεν υπάρχει πλέον στη σχέση των δύο team-mates.

Είχαμε γύρισμα την επόμενη μέρα και όλη η ένταση φαίνεται πως έχει εξαφανιστεί. Είμαστε όπως παλιά, δύο κανονικά άτομα που μιλούν για συνηθισμένα πράγματα. Ο Nico ήρθε μετά τον αγώνα στο Abu Dhabi και αυτό υπογραμμίζει τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον, και παρόλο που είχαμε δύσκολες στιγμές μέσα στη χρονιά, βγήκαμε δυνατοί.

Δε θα άλλαζα τον τρόπο που κύλισε η σεζόν για τον κόσμο. Ακόμα κι αν υπήρξαν οι κακές στιγμές, βγήκα πιο δυνατός και τελικά είμαι χαρούμενος για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Όσον για τον Rosberg, ο Γερμανός, αν είχε τη δυνατότητα ν’ αλλάξει τα πράγματα, θα το έκανε, αλλά δεν έχει μετανιώσει για κάτι.

Υπάρχουν πράγματα που θα έκανα διαφορετικά. Αυτό είναι φυσικό. Αλλά, έχω μετανιώσει; Όχι, επειδή συχνά στις πιο δύσκολες εμπειρίες βελτιώνεσαι περισσότερο και μαθαίνεις περισσότερα. Συνολικά, ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα ήθελα, αλλά, κοιτώντας πίσω, ήταν μια φοβερή εμπειρία.

ΠηγήBBC Sport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...