Νέος μηχανικός αγώνα για τον Raikkonen

Σχετικά άρθρα

GP BRASILE F1/2014

Οι ανακατατάξεις στο στρατόπεδο της Ferrari είναι πολλές και σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό να επιστρέψει το πρωτάθλημα στο Maranello όσο το δυνατόν ταχύτερα. Νέος επικεφαλής, νέοι τεχνικοί, νέος οδηγός, αλλά και για όσους επέζησαν των ζυμώσεων, τα πράγματα δεν θα είναι όπως πριν. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου Autosport, ο Kimi Raikkonen θα έχει νέο μηχανικό αγώνα για το 2015, με τον άρτι αφιχθέντα από την Marussia, David Greenwood, να αντικαθιστά τον Antonio Spagnolo.

Ο Kimi φαίνεται πως έχει καλή σχέση με τους Βρετανούς μηχανικούς και η Ferrari, για να αμβλύνει τα προβλήματα μέσα στη χρονιά, κάλεσε τον Ιούνιο από την ομάδα δοκιμών τον David Lloyd, για να βελτιώσει τη συνεννόηση μεταξύ οδηγού και μηχανικών.

Ο μηχανικός αγώνα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ οδηγού και ομάδας. Εκείνος ενημερώνει τον πιλότο για θέματα στην πίστα, τη στρατηγική, τη θέση του, τους χρόνους, αλλά και μεταφράζει τις πληροφορίες που δίνει ο πιλότος σε σχέση με το μονοθέσιο, τον καιρό ή όποια προβλήματα αντιμετωπίζει. Επομένως, ο ρόλος του είναι κομβικής σημασίας και στη Scuderia πιστεύουν πως η αντικατάσταση του Spagnolo από τον Greenwood, θα είναι ένα ακόμη βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

[Photo Copyrights: Studio Colombo/Ferrari]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα