Στο Maranello μετακομίζουν εκτός από τον Vettel και 60 μηχανικοί

Σχετικά άρθρα

GP ABU DHABI F1/2014

Μετά από μια απογοητευτική χρονιά, η Ferrari αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές στο προσωπικό της. Εκτός από τις αντικαταστάσεις προέδρων, αγωνιστικών διευθυντών, προϊσταμένων και γενικότερα την κορυφή της προβληματικής πυραμίδας, οι Ιταλοί σκοπεύουν να κάνουν αλλαγές και στις βάσεις της.

Τα νέα από τη γειτονική μας χώρα, αναφέρουν πως οι κόκκινοι δεν βλέπουν το 2015, ίσως ούτε και το 2016, ως πιθανές χρονιές για κατάκτηση πρωταθλήματος. Το πλάνο της Ferrari στοχεύει μάλλον στο 2017, όταν θα έχει μπορέσει να κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές στο “καταπληκτικό” power unit που κατασκεύασε. Εκτός από τους τεχνικούς που θα ακολουθήσουν τον Sebastian Vettel, προσλήψεις έχουν γίνει και από Mercedes, McLaren, Lotus, Williams και Renault. Ο μηχανικός αγώνα του Γερμανού θα είναι ο Riccardo Adami, τον οποίον ο Vettel γνωρίζει από την Toro Rosso, ενώ θα υπάρξουν διάφορες ανακατατάξεις προσωπικού, αφού στο σύνολο αναμένονται πάνω από 60 νέα πρόσωπα στο Maranello.

GP BRASILE F1/2014

Το τμήμα που θα ασχολείται με το power unit θα χωριστεί σε υποτμήματα. Επικεφαλής θα είναι ο Mattia Binotto και προϊστάμενοι των υποτμημάτων θα είναι οι Lorenzo Sassi (τμήμα σχεδιασμού), Enrico Gualtieri (τμήμα προγραμματισμού και πειραματισμού), Thierry Baritaud και Stefano Lovera (τμήματα ERS και ηλεκτρονικών), με ένα ακόμη όνομα να μένει άγνωστο, το οποίο θα είναι υπεύθυνο την τελική συναρμογή του power unit.

Ο πρώην ειδικός της Mercedes στα υβριδικά συστήματα, Wolf Zimmermann, θα αναλάβει το τμήμα εξέλιξης, ενώ ο Cedric Cornebois -ειδικός κινητήρων εσωτερικής καύσης πάλι από τη Mercedes- θα είναι στο τμήμα ειδικότητάς του. Το τμήμα του εξομοιωτή θα επανδρώσουν ο ειδικός της Red Bull, Ben Ferrey και οι πρώην εργαζόμενοι της McLaren, Christopher Laws και Ashley Warne, ενώ άδεια παραμένει η θέση του Luca Marmorini, με τη Ferrari να στοχεύει σε κάποιο μεγάλο όνομα για την αντικατάστασή του.

ΠηγήGazzetta

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...