Ο Domenicali αναλαμβάνει την προεδρία της Επιτροπής της FIA για τις κατηγορίες μονοθεσίων

Σχετικά άρθρα

stefano domenicali

Πέρα από το νέο ρόλο του στην Audi, ο Stefano Domenicali δείχνει να κρατάει ζεστούς τους δεσμούς του με τη Formula 1. Τους προηγούμενους μήνες βρέθηκε στην επιτροπή που εξέταζε το ατύχημα του Jules Bianchi και από τη νέα χρονιά θα ηγείται της επιτροπής της FIA για τις κατηγορίες μονοθεσίων. Σε αυτή τη θέση, θα αντικαταστήσει τον επιτυχημένο Gerhard Berger, ο οποίος από το 2011 πίεσε για ένα περισσότερο απλοποιημένο μονοπάτι προς τη Formula 1 και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις κατηγορίες της Ευρωπαϊκής Formula 3 και της Formula 4.

Μάλιστα, ο πρωταθλητής της F4 George Russell, έλαβε και το βραβείο McLaren Autosport BRDC, που στο παρελθόν έχουν κερδίσει οι Lewis Hamilton και Jenson Button. Όμως το πιο σημαντικό έπαθλο, είναι το τεστ που θα κάνει του χρόνου, μέσα σε μονοθέσιο F1 της ομάδας της McLaren.

Σε ό,τι αφορά το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στην Formula 1, από τη μάχη μεταξύ Kevin Magnussen, Marcus Ericsson και Daniil Kvyat, νικητής βγήκε ο Ρώσος πιλότος της Toro Rosso, που από το 2015 θα βρίσκεται στο κόκπιτ μονοθεσίων της μεγάλης ομάδας, Red Bull.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...