Magnussen: Υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για την καριέρα μου

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen

Η λογική επικράτησε όσον αφορά την επιλογή team-mate για τον Fernando Alonso. Η McLaren έκρινε πως ο Jenson Button έχει την ικανότητα να βοηθήσει την ομάδα περισσότερο από τον Kevin Magnussen, τόσο από πλευράς απόδοσης (μας το έδειξε καθαρά φέτος), όσο και για την εμπειρία του, η οποία θα είναι σημαντική για τη βελτίωση του μονοθεσίου.

Ο Δανός παρέμεινε φυσικά στο Woking, ως τρίτος οδηγός, λέγοντας πως αυτό δεν του αρκεί για να είναι χαρούμενος, ωστόσο είναι αισιόδοξος όσον αφορά το μέλλον του.

Προφανώς, είμαι απογοητευμένος που δε θα είμαι ένας οδηγός της Honda. Θέλω να τρέξω, επομένως είμαι απογοητευμένος. Όμως, είμαι ακόμα σε μία σπουδαία ομάδα κι έχω ακόμα μεγάλες ευκαιρίες στην καριέρα μου κι έχω ακόμα πολύ χρόνο μπροστά, συνεπώς είμαι πολύ θετικός.

Είναι συναρπαστικό που μπαίνουμε σ’ αυτή τη νέα συνεργασία και, ακόμα και ως τρίτος οδηγός, εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση και μια μεγάλη ευκαιρία. Βλέπω πολλές ευκαιρίες, ακόμα κι αν έχω κάνει ένα βήμα πίσω.

Ίσως ο Magnussen χρειαστεί να μείνει εκτός grid και το 2016, διότι τα συμβόλαια των Alonso και Button διαρκούν τουλάχιστον για δύο χρόνια. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη McLaren, μα είναι ακόμα υπερβολικά νωρίς να κάνουν οποιαδήποτε συζήτηση γύρω από αυτό.

ΠηγήGPUpdate

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr