H McLaren Sports Series/P13 θα αποδίδει 560 άλογα, θα κοστίζει 200.000 ευρώ

Σχετικά άρθρα

McLaren P13 (3)

Η McLaren αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε φάση δοκιμών της Sports Series/P13, με το entry-level supercar που ετοιμάζει να το παρουσιάζει στην έκθεση της Νέας Υόρκης την 1η Απριλίου του 2015.

Όπως εξαρχής έχει δηλώσει η βρετανική εταιρία, προορίζει το μοντέλο ως ανταγωνιστή της Porsche 911, και γι’αυτό το λόγο σήμερα μαθαίνεις ότι η ιπποδύναμη που θα έχει το αυτοκίνητο πιθανότατα θα είναι 560 άλογα. Αυτά θα προέρχονται από μια detuned εκδοχή του 3,8 λίτρων V8 κινητήρα της φίρμας, ενώ θα διαθέτει και την ανθρακονημάτινη μπανιέρα της 650S, το ταμπλό και την εργονομία της.

McLaren P13 (4)

Και ενώ σαν το μοντέλο που θα τοποθετηθεί στην βάση της γκάμας της Mclaren περιμένεις να έχει και την ανάλογα χαμηλή τιμή, κοντά στα 150.000 ευρώ, ο διευθυντής της αντιπροσωπείας της McLaren στην Ολλανδία, Arjen van Beek, επιβεβαίωσε στην διεθνή έκθεση της χώρας του, ότι το αυτοκίνητο θα κοστίζει κοντά στις 200.000 ευρώ.

ΠηγήAutoblog.nl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...