Ελβετός βιομήχανος παραλαμβάνει την LaFerrari του, χαρακτηρίζοντας την εξωπραγματική

Σχετικά άρθρα

310695

O Albert Obrist, Ελβετός βιομήχανος και μεγάλος λάτρης της Ferrari, και έχει γίνει γνωστός εκτός από την εξαιρετική συλλογή αυτοκινήτων του με το αλογάκι και τις εκπληκτικές του αναπαλαιώσεις, πήγε μια βόλτα στο Maranello για να παραλάβει τη τελευταία του προσθήκη. Αυτή είναι μια LaFerrari σε Grigio Ferro χρώμα, και μέσα από το video που ανέβασε η ιταλική εταιρία θα τον δεις να μιλάει για το νέου του hypercar, καθώς και την σημασία της αναπαλαίωσης, ώστε να διατηρεί πολλά από τα σπάνια αυτοκίνητα του σε άριστη κατάσταση στο γκαράζ του.

Μερικά από αυτά είναι η η 250 GT 2+2 του 1962, η 250 TR59 που κέρδισε στο 12ωρο αγώνα του Sebring το 1959, η 375 MM που τερμάτισε πρώτη στον 24ώρο αγώνα του Spa το 1953 και η 315S που πήρε μέρος στο τελευταίο πραγματικό Mille Miglia το 1957.

Η πανέμορφη LaFerrari, εκτός από το γκρι χρώμα και το full carbon πακέτο, στο εσωτερικό είναι ντυμένη με σκούρα alcantara και μαύρη οροφή και στο video θα τον ακούσεις να αναφέρει ότι το ιταλικό hypercar δεν είναι απλά ένα αυτοκίνητο, αλλά κάτι πραγματικά καινούριο. Φανταστικό!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...