Αυτό είναι το νέο SsangYong Tivoli

Σχετικά άρθρα

SsangYong Tivoli 2015 (1)

Μετά τις teaser φωτογραφίες, η SsangYong έδωσε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του Tivoli, του νέου της μικρού crossover της B κατηγορίας. Αποτελεί ουσιαστικά την έκδοση παραγωγής των SsangYong XIV-Air και XIV-Adventure concepts που είδαμε στο Παρίσι τον περασμένο μήνα. Το όνομα προέρχεται από μια ιταλική πόλη, την Tivoli, 30 χλμ έξω από τη Ρώμη. Έχει μήκος 4.195 χιλιοστά και με μεταξόνιο 2,6 μέτρα, προσφέρει αρκετά ευρύχωρο εσωτερικό. Μεταξύ άλλων, διαθέτει επτά αερόσακους, οθόνη αφής, διζωνικό κλιματισμό και κάμερα οπισθοπορείας.

Κάτω από το καπό του συναντάμε έναν 1.600αρη κινητήρα βενζίνης και έναν 1.600αρη κινητήρα πετρελαίου, οι οποίοι πληρούν τα πρότυπα του Euro 6. Και οι δύο συνδυάζονται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με τον diesel κινητήρα να εκπέμπει 110-120 γρ/χλμ CO2, και τον βενζινοκινητήρα 140-150 γρ/χλμ CO2. Οι πωλήσεις του SsangYong Tivoli θα ξεκινήσουν στην Νότιο Κορέα από τον Ιανουάριο, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο, θα πωλείται στα μέσα του 2015.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

SsangYong Torres EVX

Την ηλεκτρική έκδοση του Torres αποκάλυψε σήμερα η SsangYong, η οποία στην έκθεση Seoul Mobility Show στις 30 Μαρτίου θα παρουσιάσει συνολικά 16 πρωτότυπα...