Το νέο Ford Ranger Wildtrak πιάστηκε χωρίς καμουφλάζ να κυκλοφορεί στη Ταϊλάνδη

Σχετικά άρθρα

2015 Ford Ranger Wildtrak spy photo

Ένα εντελώς ακαμουφλάριστο πρωτότυπο αυτοκίνητο δοκιμών του νέου Ford Ranger Wildtrak πιάστηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Ταϊλάνδης. Το facelift του Ranger το είδες στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, με την Wildtrak έκδοση να είναι, όπως και παλιότερα, η κορυφαία έκδοση στη γκάμα του pick-up.

Το μοντέλο βασίζεται στο Everest 2015 έχοντας νέα φωτιστικά σώματα, νέους προφυλακτήρες και καλύτερο εσωτερικό και στιλιστικά στο Wildtrak οι προφυλακτήρες και οι πλαϊνοί καθρέπτες είναι μαύροι, ενώ διαθέτει ράγες οροφής και ζάντες 18″. Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι επενδυμένα με δέρμα και ύφασμα σε μαύρες αποχρώσεις με πορτοκαλί πινελιές ενώ έχει χρησιμοποιηθεί carbon στο ταμπλό. Η καμπίνα του μπορεί να μεταφέρει άνετα 5 επιβάτες και διαθέτει αρκετό χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών. Επίσης, το ανανεωμένο μεγάλο pick-up, διαθέτει premium χαρακτηριστικά, όπως ραδιόφωνο με φωνητικές οδηγίες, κάμερα οπισθοπορείας, δορυφορική πλοήγηση, iPod συνδεσιμότητα, USB, σύνδεση Bluetooth και άλλα πολλά.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με τον 2,2-λίτρων turbodiesel κινητήρα απόδοσης 150 ίππων με 375 Nm ροπής, και με τον 3,2-λίτρων TDCi απόδοσης 200 ίππων με 470 Nm ροπής. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2015.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...