Προβλήματα στα δερμάτινα καθίσματα της νέας Mercedes C-Class

Σχετικά άρθρα

Mercedes C-Class 2015 Seat problems

Αρκετοί ιδιοκτήτες νέων Mercedes C-Class σε forum στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού, παραπονιούνται για λάθος τοποθετημένα πίσω φωτιστικά σώματα, για προβληματικό touchpad του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και για προβλήματα στα δερμάτινα καθίσματα.

Το πρόβλημα εμφανίζεται στα καθίσματα επενδυμένα με το MB Tex Artico συνθετικό δέρμα, με μια λευκή λιπαρή ουσία να προκαλεί αποχρωματισμό, κυρίως όταν τα αυτοκίνητα είναι κρύα και ζεσταίνονται γρήγορα. Τα υπολείμματα αυτά, είτε εξαφανίζονται μόνα τους και επανεμφανίζονται στη συνέχεια, είτε ο ιδιοκτήτης τα αφαιρεί με ζεστό νερό και σαπούνι, χωρίς να σημαίνει πως δεν θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους.

Αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες κατά της Mercedes-Benz και σε πόσα αυτοκίνητα έχει παρουσιαστεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, δεν έχει ξεκαθαριστεί για την ώρα, αλλά κυρίως εμφανίζεται στις μαύρες επενδύσεις, ενώ υπάρχουν και περιστατικά που έχει εμφανιστεί και σε μπεζ δέρμα. Μέλος του forum λέει πως η ουσία αυτή είναι ένας πλαστικοποιητής που χρησιμοποιείται για να μαλακώσει το βινύλιο, με την Mercedes να εξετάζει το θέμα και να ανακοινώνει το τι προτίθεται να κάνει με τα αυτοκίνητα αυτά, μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. Για την ώρα, ζητά από τους αντιπροσώπους της, να αλλάξουν τα προσκέφαλα και το κάλυμμα των καθισμάτων (εκτός του μπροστά μέρος του καθίσματος του συνοδηγού λόγω “θεμάτων εργοστασιακής βαθμονόμησης”.

Πηγήmbworld

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...