Το επόμενο Nissan Leaf θα έχει αυτονομία μεταξύ 300-400 χλμ

Σχετικά άρθρα

Nissan_Leaf

Το 2014 ήταν μια πετυχημένη χρονιά για το Nissan Leaf, με το μοντέλο να πουλά 30.200 αυτοκίνητα στις Η.Π.Α, με την Ιαπωνική εταιρία να ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά του που θα έχει πιο ελκυστικό σχεδιασμό. Το νέο μοντέλο θα προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία που θα φτάνει τα 300-400 χλμ, όσα περίπου θα έχει και το νέο Chevrolet Bolt.

Με περισσότερα από 150.000 Leafs να έχουν πωληθεί παγκοσμίως από την παρουσίαση του και πωλήσεις-ρεκόρ για το 2014 στην Αμερικανική αγορά, η Nissan, σωστά δεν έχει καμία πρόθεση να σταματήσει την εξέλιξη και σύμφωνα με τον Carlos Ghosn, μία σημαντική καινοτομία θα κάνει τα ηλεκτρικά οχήματα ακόμα πιο ελκυστικά στο εγγύς μέλλον. Ο CEO της Nissan αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε, πως η Ιαπωνική ετα.ιρία ετοιμάζει μια νέα μπαταρία ιόντων-λιθίου που προσφέρει διπλάσια χωρητικότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα το βάρος αλλά και το κόστος! Εξίσου σημαντικό, είναι και το γεγονός ότι αυτή η εξέλιξη στον τομέα των μπαταριών, είναι μόλις 1 κύκλο μοντέλου μακριά μας.

Στις σχετικές ειδήσεις οι πωλήσεις των plug-in υβριδικών στις Η.Π.Α πηγαίνουν πολύ καλύτερα από αυτές των απλών υβριδικών. Τα PHEV μοντέλα έχουν πουλήσει περισσότερα από 260.000 αυτοκίνητα, την ώρα που τα υβριδικά έχουν κάνει 100.000 πωλήσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...