Πωλείται μια McLaren P1 με μόλις 34 χλμ. στο οδόμετρο

Σχετικά άρθρα

McLaren P1 for sale

Μια από τις 375 McLaren P1 που κατασκεύασε η βρετανική εταιρία βρίσκεται προς πώληση από την DK Engineering, με μόλις 34 χλμ. στο οδόμετρο της. Το αυτοκίνητο πληροί τις προδιαγραφές για την ευρωπαϊκή αγορά και είναι βαμμένο σε Pearl White χρώμα, με το εσωτερικό του να είναι ντυμένο σε Carbon Black alcantara.

McLaren P1 for sale

Ακόμα, διαθέτει το εξτρά “Stealth Pack”, κάτι που χαρίζει στην P1 μαύρα λογότυπα και ζάντες, για να κάνει ακόμα μεγαλύτερη την αντίθεση με το χρώμα της. Οι δαγκάνες της είναι κόκκινες, ενώ διαθέτει αισθητήρες παρκαρίσματος, πυροσβεστήρα και ηχοσύστημα της Meridien προσθέτοντας μια δόση πολυτέλειας.

McLaren P1 for sale

Όπως ξέρεις, μηχανικά φοράει τον γνωστό 3,8-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και αποδίδει 913 άλογα και επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 2,8 δευτ. Η τιμή της είναι διαθέσιμη μετά από ενδιαφέρον για την αγορά της, αλλά υπολογίζεται ότι θα πωληθεί περίπου €470.000 πάνω από την αρχική της τιμή, δηλαδή κοντά 1,67 εκατ. ευρώ.

McLaren P1 for sale

McLaren P1 for sale

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...