Ο Lauda προβλέπει επιστροφή της Red Bull στην παλιά της φόρμα και δυσκολίες για την McLaren-Honda

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of China

Αντιπάλους προσπαθούν να ανακαλύψουν στο στρατόπεδο της Mercedes, σε μια τακτική που ακολούθησαν και πέρυσι μετά από τις πρώτες χειμερινές δοκιμές, για να κρατήσουν το προσωπικό τους σε εγρήγορση. Έτσι, παρότι ο Niki Lauda πιστεύει πως η ομάδα του θα μπορέσει να επαναλάβει μέρος της επιτυχίας του 2014, προβλέπει την αγωνιστική ανάταση της Red Bull, αφού η Renault θα βελτιώσει το power unit της.


(Η Red Bull) Θα βρίσκεται στο μπροστά μέρος, αλλά το ερώτημα είναι πόσο μακριά θα φτάσουν. Υπάρχουν πολύ λίγες πληροφορίες σχετικά με τη Ferrari αυτή τη στιγμή και η McLaren-Honda θα βιώσει μια δύσκολη χρονιά.

Η Mercedes είναι φυσικά σε εξαιρετική θέση, αλλά θέλουμε να βελτιώσουμε τα πάντα και το ίδιο κάνουν και οι άλλοι. Όλοι στο Brackley και στο Brixworth είναι εξαιρετικά απασχολημένοι αυτή τη στιγμή, ως συνήθως, και τα πάντα είναι εντός προγράμματος.

Προτείνω να κρίνουμε την ποιότητα των ομάδων μετά τους τρεις πρώτους αγώνες.

Πάντως, στο στρατόπεδο των κόκκινων ταύρων δεν παρουσιάζονται το ίδιο αισιόδοξοι για τις τύχες τους το 2015. Ένα πράγμα που ενοχλεί τον μη εκτελεστικό διευθυντή της Mercedes, είναι η απομάκρυνση των χειμερινών δοκιμών από την περιοχή του Κόλπου, όπου οι θερμοκρασίες είναι ευνοϊκές.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι το γεγονός ότι θα έχουμε ξανά τρεις δοκιμές στην Ισπανία και καμία στην περιοχή του Κόλπου, που θα ήταν μια πολύ καλύτερη προετοιμασία για τον καιρό στην Μελβούρνη, αλλά και από πλευράς θερμοκρασίας.

Κλείνοντας ο Αυστριακός την συνέντευξή του, τόνισε για μια ακόμη φορά πως δεν υπάρχει ζήτημα σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Lewis Hamilton, θέμα που χειρίζεται προσωπικά ο Toto Wolff.

[Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...