Στους Κινέζους δεν αρέσει η μυρωδιά του καινούριου αυτοκινήτου… Ιερόσυλοι!

Σχετικά άρθρα

weird-smells_6043

Ξέρεις ακριβώς για ποια μυρωδιά μιλάω. Εκείνη η χαρακτηριστική μυρωδιά που επικρατεί στο εσωτερικό ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου. Είναι τόσο χαρακτηριστική, που έχει μέχρι και λύμα στη Wikipedia!

Ε λοιπόν, όπως ανακάλυψε η Lincoln, αυτή η μυρωδιά του πλαστικού, κόλλας, δέρματος και υφάσματος, δεν αρέσει στους Κινέζους. Είναι θέμα κουλτούρας και γι’ αυτό, η Αμερικανική εταιρία, όπως προετοιμάζονται τα αυτοκίνητα στις Η.Π.Α. για να σταλούν στην Κίνα, τοποθετεί ένα δοχείο με απορροφητικά φύλλα άνθρακα στο εσωτερικό. Έτσι, όταν φτάνουν στον προορισμό τους, η μυρωδιά του καινούριου αυτοκινήτου λάμπει δια της απουσίας της.

Εκτός αυτού, η Lincoln διαπίστωσε πως οι Κινέζοι δεν εμπιστεύονται εύκολα. Έτσι, αν κάποιος αφήσει το αυτοκίνητο του για service σε μία αντιπροσωπεία, έχει δύο επιλογές: είτε κάθεται στο άνετο σαλόνι, πίνει το τσάι του και παρακολουθεί από κάποια LED τηλεόραση τις εργασίες που γίνονται στο αυτοκίνητο του, είτε, αν φύγει, παίρνει έναν κωδικό για να μπει σε ένα live video stream μέσω του smartphone του, του tablet ή του laptop του για να βλέπει από εκεί τι γίνεται στο συνεργείο.

Όλα αυτά, είναι πράγματα που οι κατασκευαστές –όλοι οι κατασκευαστές– μαθαίνουν μήνα με τον μήνα για την Κινέζικη αγορά και προσαρμόζονται. Όπως είπα, είναι θέμα κουλτούρας και αν θέλεις να πουλάς εκεί –κάτι που η Lincoln θέλει διακαώς, πρέπει να παρέχεις ότι επιθυμεί ο πελάτης.

ΠηγήDetroit News

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...