Zetsche: Η Google πρέπει να ερευνήσει τη χρήση του αυτοκινήτου, όχι την κατασκευή του!

Σχετικά άρθρα

2048_12C200_018

Τα τελευταία χρόνια, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων και οι εταιρίες της Silicon Valley έχουν συνάψει μία σχέση αλληλεξάρτησης εξαιτίας της τεχνολογίας που κουβαλούν πλέον τα σύγχρονα οχήματα. Η σχέση αυτή, έχει προχωρήσει στο σημείο που εταιρίες όπως η Google, η Uber αλλά και η Apple, ετοιμάζονται να λανσάρουν τις δικές τους τετράτροχες προτάσεις.

Ο CEO της Daimler όμως, έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος:

Η Google και οι υπόλοιπες εταιρίες θέλουν να εμπλακούν αλλά δεν πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να κατασκευάσουν αυτοκίνητα.

Είπε ο Dieter Zetsche, προσθέτοντας ότι εταιρίες σαν την Google, ερευνούσαν μέχρι τώρα το σπίτι, το γραφείο και το αυτοκίνητο ως μέρη στα οποία ο κόσμος περνά την ώρα του.

Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και να βρούμε τους ρόλους. Σε ποιο σημείο αλληλοσυμπληρώνονται, σε ποιο σημείο εξαρτόμαστε και σε ποιο σημείο ανταγωνιζόμαστε.

Ο Zetsche έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στην ασφάλεια. Όχι μόνο των επιβατών αλλά και των δεδομένων. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι για να μπορεί η Mercedes-Benz να παρέχει ασφάλεια, πρέπει να έχει τον έλεγχο και δεν μπορεί να τον έχει, όταν η Google συλλέγει δεδομένα.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 528.640 αυτοκίνητα της Mercedes

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 528.640 δεξιοτίμονα A-Class, B-Class, CLA, EQA, EQB, GLA και GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2017 και 2024, επειδή το εφεδρικό επίπεδο του...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...
Autoblog.gr