Οδηγοί Vs πεζών για τα… μάτια του πεζοδρομίου, μόνο στη Ρωσία!

Σχετικά άρθρα

Russia

Αν σε ρωτήσω «ποιος έχει το δικαίωμα να κυκλοφορεί σ’ ένα πεζοδρόμιο», τι θα μου απαντήσεις; Όχι, δεν τα έχω χάσει, απλώς κάνω μία εισαγωγή για το τι θα δεις στη συνέχεια. «Φυσικά, οι πεζοί»! Σωστά, αλλά αυτό παύει να ισχύει όταν μπαίνεις στη Ρωσία. Μην ανησυχείς, δεν υπάρχει κάποιος νόμος που είναι υπέρ των οδηγών, απλώς υπάρχου Ρώσοι!

 

Κάποιοι οδηγοί, λοιπόν, θέλοντας ν’ αποφύγουν το μποτιλιάρισμα και να φτάσουν πιο γρήγορα στον προορισμό τους, πατούν με τ’ αυτοκίνητά τους πάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν είναι μόνοι τους, όμως, καθώς υπάρχουν πεζοί που τους κάνουν παρατήρηση για την κάκιστη οδηγική τους συμπεριφορά.

Σε κάποιες περιπτώσεις, οι οδηγοί συμμορφώνονται, αλλά υπάρχουν και φορές που αρνούνται να το κάνουν, όπως αυτή η επιθετική γυναίκα που θα δεις από τη μέση περίπου του video και μετά!

https://www.youtube.com/watch?v=JPaMsqTrngM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...