Αυτή είναι η Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso

Σχετικά άρθρα

74536830637665582

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Carrozzeria Touring Superleggera Berlinetta Lusso, που θα κάνει το ντεμπούτο της έκθεση της Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα και είναι εξίσου σαγηνευτική όσο η Disco Volante.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στην Ferrari F12 Berlinetta, με την Berlinetta Lusso να διαθέτει αρκετές καμπύλες στο σώμα της, ενώ υιοθετεί ρετρό σχεδιασμό. Το σώμα του coupe μοντέλου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και διαθέτει “κρυφές” χειρολαβές. Το εσωτερικό είναι κατά βάση όμοιο με αυτό του ιταλικού αυτοκίνητου, αν και διαθέτει κάποιες ιδιαίτερες στιλιστικές πινελιές.

2178232461885361731

Μηχανικά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα τίποτα, αλλά θεωρητικά θα φέρει απαράλλαχτο το μοτέρ της F12, κάτι που σημαίνει ο 6.2-λίτρων V12 κινητήρας της αποδίδει 740 άλογα και 690 Nm ροπή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...