Η McLaren διαψεύδει τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την απώλεια μνήμης του Alonso

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Το Διαδίκτυο είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις στην ιστορία της ανθρωπότητας, αλλά ο καθένας φροντίζει να το χρησιμοποιεί όπως αυτός θέλει. Φαντάζομαι θα έχεις προσέξει ότι εμείς, σαν AutoBlog, δεν δημοσιεύουμε ό,τι φήμη κυκλοφορεί για τη Formula 1 και αυτές που δημοσιεύουμε περνάν μέσα από τα «φίλτρα» μας, όσον αφορά το επίπεδο αξιοπιστία τους και φυσικά από την πηγή που έρχονται.

Πρόσφατα, το Διαδίκτυο γέμισε με φήμες που προέκυψαν από την ισπανική El Pais, οι οποίες έκαναν λόγο για μια μεγάλη απώλεια μνήμης όταν ο Fernando Alonso μίλησε για πρώτη φορά με τους γιατρούς του νοσοκομείου μετά από το ατύχημά του στις δοκιμές της Βαρκελώνης. Ο Alonso είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα:

Είμαι ο Fernando, είμαι στα karts και θέλω να γίνω οδηγός της Formula 1.

Δηλαδή, με λίγα λόγια, η μνήμη του Ισπανού γύρισε αρκετά χρόνια πίσω. Να είσαι σίγουρος ότι το διαβάσαμε, απλώς περιμέναμε τη διάψευση, η οποία έρχεται από τον Eric Boullier, επί κεφαλής της McLaren. Ο Γάλλος παραδέχεται πως ο Ferni είχε κάποια απώλεια μνήμης, όπως είχε πει και ο Ron Dennis, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως γράφονται.

Ήταν απλώς μια φυσιολογική διάσειση, με μια προσωρινή απώλεια μνήμης. Δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα όπως διαβάζετε στα μέσα ενημέρωσης. Όλα είναι φυσιολογικά τώρα.

Είναι πολύ απογοητευμένος που δε μπορεί να είναι στο μονοθέσιο. Όταν έχεις μια διάσειση, θα πρέπει ν’ ακολουθήσεις μια περίοδο ανάρρωσης 21 ημερών. Οι γιατροί μάς έχουν δώσει συμβουλές τις οποίες ακολουθούμε. Θα υπάρξουν μερικές εξετάσεις που θα γίνουν. Έχουμε ξεκινήσει ήδη και όλα είναι κανονικά. Τον παρακολουθούμε μέχρι το τέλος της αποκατάστασης. Τον θέλουμε πίσω στον προσομοιωτή ώστε να τον ενημερώσουμε για το τι κάναμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν έχουμε απολύτως τίποτα εναντίον της El Pais, απλώς είμαστε λίγο καχύποπτοι για τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν, και ειδικά σε περιπτώσεις που αφορούν την υγεία κάποιου, περιμένουμε επιβεβαίωση ή διάψευση από επίσημη πηγή προτού ανεβάζουμε άρθρο.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...