Όταν ο αέρας γίνεται ο χειρότερος εχθρός σου

Σχετικά άρθρα

Lexus Crash

Αν και ο αέρας είναι αυτός που σε κολλά στην άσφαλτο, οι οδηγοί και οι βελιωτές δεν τον συμπαθούν πολύ, διότι η αντίστασή του κάνει το αυτοκίνητο πιο αργό στην ευθεία, έτσι φροντίζουν να τροποποιήσουν το όχημα για να τον «διώχνουν» πιο γρήγορα.

Αν νομίζεις ότι ο αέρας είναι κακός μόνο επειδή αντιστέκεται, τότε υπάρχει μία περίπτωση που μπορεί να γίνει πολύ πιο επικίνδυνος και οδυνηρός: όταν η πίεση στο κάτω μέρος είναι μεγαλύτερη από αυτή στο πάνω μέρος! Τότε, το αυτοκίνητο σηκώνεται κυριολεκτικά στον αέρα κι εσύ, αν είσαι μέσα, απλώς κάνεις την προσευχή σου.

Ευτυχώς, όμως, ο οδηγός αυτού του λευκού Lexus IS F που θα δούμε παρακάτω είχε την τύχη με το μέρος του. Το βελτιωμένο από την Ekanoo Racing ιαπωνικό δέχθηκε μεγάλες δυνάμεις από κάτω με αποτέλεσμα να σηκωθεί στον αέρα και να χτυπήσει πολύ άσχημα στον τοίχο και τα προστατευτικά που υπήρχαν στ’ αριστερά του. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ωστόσο ο οδηγός, ονόματι Khalid Mohamed, δεν τραυματίστηκε, αντίθετα με το αυτοκίνητο που διαλύθηκε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...