Η McLaren Sports Series θα είναι διαθέσιμη σε τουλάχιστον 7 παραλλαγές

Σχετικά άρθρα

McLaren P13 (1)

Η έκθεση της Νέας Υόρκης πλησιάζει και εκεί θα κάνει το ντεμπούτο της η McLaren Sports Series, η οποία φημολογείται πως θα ονομαστεί 550. Ο CEO της McLaren, Mike Flewitt, από τη Γενεύη όπου βρέθηκε τη περασμένη εβδομάδα, εκεί όπου είδαμε την P1 GTR και την 675LT είπε πως η Sports Series θα είναι διαθέσιμη σε επτά παραλλαγές.

Σήμερα, η McLaren έχει την Super Series (625C, 650S και 675LT), την Ultimate Series (P1 και P1 GTR) με την Sport Series να είναι διαθέσιμη και αυτή σε μια C entry-level έκδοση, σαν την 625C, που θα πωλείται στην Ασιατική αγορά, με την βασική έκδοση να πωλείται με το γράμμα S, σαν την 650S. Θα ακολουθήσει μια σκληροπυρηνική έκδοση σαν την 675LT, με το entry-level μοντέλο της McLaren να είναι διαθέσιμο σε coupe, spider και GT εκδόσεις.

McLaren P13 (4)

Θα τοποθετηθεί απέναντι από το Nissan GT-R, την Mercedes-AMG GT και το άνω άκρο της γκάμας της Porsche 911, θα φορά το ανθρακονημάτινο MonoCell monocoque σασί της, που είναι το ίδιο με αυτό των 650S και P1 και μηχανικά, ο 3,8-λίτρων M838T twin-turbo V8 κινητήρας θα αποδίδει στη προκειμένη περίπτωση από 525 έως 575 άλογα. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 290 χλμ/ώρα, ζυγίζοντας λιγότερα από 1.400 κιλά.

Οι πρώτες παραδόσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2015 με το αυτοκίνητο να μην έχει την ενεργή αεροδυναμική και την ανάρτηση της μεγάλης αδερφής, 650S, ώστε να κρατηθεί το κόστος όσο γίνεται χαμηλά. Η McLaren θέλει να πουλά 4.000 αυτοκίνητα ετησίως έως το 2016, ανοίγοντας 40 νέες αντιπροσωπείες σε όλο τον κόσμο, με την Sports Series να βοηθά σημαντικά στην επίτευξη του στόχου των πωλήσεων, πουλώντας 2.000 μονάδες κάθε χρόνο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Hyundai Santa Cruz

H Hyundai παρουσίασε σήμερα την ανανεωμένη έκδοση του Santa Cruz, με το pickup να αποκτά νέα γρίλια, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό...

Νέο Kia K4

H Kia έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες της νέας γενιάς του K4, που εκτός από σεντάν θα προσφέρεται και ως hatchback. Το αυτοκίνητο αντικαθιστά...