Rosberg: Μπορώ να κερδίσω τον Hamilton αύριο

Σχετικά άρθρα

Nico Rosberg

Βάσει των όσων είδαμε την Παρασκευή, έπρεπε να περιμένουμε μια σκληρή μάχη μεταξύ των δύο οδηγών της Mercedes για την pole position. Ο Lewis Hamilton έκανε γνωστές τις διαθέσεις του από το FP3 και στις κατατακτήριες δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Nico Rosberg, όπως μαρτυρούν τα 594 χιλιοστά του δευτερολέπτου που τους χώρισαν στο Q3.

Παρά τη μεγάλη διαφορά, ο Rosberg θεωρεί ότι ο αγώνας είναι μια πολύ διαφορετική υπόθεση και μπορεί να παλέψει για τη νίκη, βασίζοντας τα λόγια του στον ρυθμό που είχε στα μεγάλα stint.

Σίγουρα ο Lewis ήταν γρήγορος, αλλά δεν ανησυχώ για τον ρυθμό, για να είμαι ειλικρινής. Ο αγώνας είναι πάντα μια διαφορετική υπόθεση, έτσι μπορεί να το γυρίσω αύριο. Την Παρασκευή, στην προσομοίωση αγώνα, ο ρυθμός μου ήταν πολύ δυνατός κι ελπίζω πως αυτό μπορεί να συμβεί και αύριο. Θα κάνω ό,τι μπορώ.

Ο Lewis ήταν εντυπωσιακός σήμερα, έκανε εκπληκτική δουλειά και συνέχεια χτυπούσε. Για ‘μένα, η ταχύτητα ήταν εκεί, απλά δεν τα έκανα όλα σωστά και δεν ήταν σπουδαία μέρα. Έχω, όμως, όλες τις πιθανότητες για αύριο. Ο αέρας άλλαξε από το FP3 και αυτό επηρέασε όλο το μονοθέσιο, γι’ αυτό ήταν δύσκολα σήμερα. Όμως, η ισορροπία και το μονοθέσιο είναι σε πραγματικά καλά επίπεδα.

Ο Hamilton φαίνεται πως έχει το πλεονέκτημα στο Albert Park και δε θα πρέπει να ξεχνάμε την κατανάλωση καυσίμου, εκεί όπου ο Πρωταθλητής ήταν πάντα καλύτερος από τον Rosberg πέρυσι. Επιπλέον, o Γερμανός είχε κάποια προβλήματα με την κατανάλωση την Παρασκευή, αλλά είναι πολύ πιθανό αυτά να έχουν βελτιωθεί ή και να έχουν εξαλειφθεί.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα