Ricciardo: Μας βοήθησε η βροχή, πολύ μπροστά η Ferrari

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Με τις Mercedes, Ferrari και Williams στο παιχνίδι, δύσκολα μπορούσαμε να μαντέψουμε ότι η Red Bull θα ξεκινήσει από τις θέσεις 4 και 5 αύριο. Η αυστριακή ομάδα βοηθήθηκε την εμφάνιση της βροχής, η οποία έβγαλε κατευθείαν εκτός μάχης τον Kimi Raikkonen στο Q2. Επιπλέον, η Williams δεν ήταν όσο ανταγωνιστική θα περιμέναμε, με αποτέλεσμα ο Daniel Ricciardo να έχει μπροστά του αύριο στην εκκίνηση τον Sebastian Vettel.

Παρόλο που τους δύο οδηγούς χωρίζουν μόνο δύο θέσεις, ο Αυστραλός παραδέχεται ότι η διαφορά από τη Ferrari είναι μεγάλη, αλλά η βροχή τους βοήθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σήμερα.

Έχει περάσει καιρός από τότε που βρέθηκα στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης Δεν είμαι σίγουρος πότε ήταν η τελευταία φορά (πέρυσι στη Σιγκαπούρη, ξεκίνησε 3ος). Η διαφορά με τη Mercedes είναι πάντα πολύ μεγάλη, αλλά η διαφορά με τον Seb είναι επίσης πολύ μεγάλη. Θα έχουν ένα καλό πακέτο πίσω τους. Θα θέλαμε να είμαστε πιο κοντά, αλλά είμαστε μπροστά από τη Williams, κάτι θετικό σ’ αυτές τις συνθήκες.

Έχουμε βελτιωθεί σίγουρα σε σχέση με τη Μελβούρνη και σιγά-σιγά είμαστε όλο και πιο κοντά. Η δεύτερη σειρά ήταν καλή. Η 4η θέση είναι σίγουρα το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Αν ήταν στεγνό, δεν ξέρω, μάλλον θα ήμασταν 5οι. Η βροχή ήταν κάτι θετικό. Θα το απολαύσουμε αύριο κι ελπίζω να έχουμε έναν τρομερό αγώνα με 3 pit stops.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα